Ovo će učiniti čuda od vaše veze

Uprkos tome što su poznate kao nežniji pol, žene često znaju da budu veoma okrutne prema muškarcima. Stručnjaci za veze su sastavili listu od 10 najokrutnijih stvari koje žene rade muškarcima.

ŽENSKA DOMINACIJA I MANIPULACIJA

Ne javljaju se na telefon

Nakon što uspeju da od devojke dobiju broj telefona, muškarci su ponosni. Me]utim, neretko se radi o lažnom broju ili devojka jednostavno ne želi da se javi.

reklame

Koriste muškarce kako bi im neko platio piće

Pojedine žene izlaze s namerom da ne potroše svoj novac na piće. One računaju da će uz pomoć ženskih čari uveriti muškarce da finansiraju njihov provod. Da bi dobile besplatno piće žene će pribeći flertu, ali na tome će se sve i završiti.

Šest grešaka u koracima kod muvanja

Koriste muškarce kako ne bi bile same

Žene će neretko pristati na veze s muškarcem koji im se ne sviđa iz jednostavnog razloga – žene ne vole da budu same. Stoga, muškarci budite na oprezu i dobro procenite motive zbog kojih je vaša “draga” pored vas, jer bi vam se moglo desiti da vas zameni čim naiđe bolja prilika.

priručnik za muvanje

Emocionalno manipulišu muškarcima

Muškarci ne vole da vide ženu kako plače. Žene to znaju i često koriste suze kako bi dobile ono šta žele.

Kritikuju muškarce u javnosti

Bezdušne žene kritikuju i ponižavaju muškarce u društvu i na javnim mestima ne znajući da to više govori o njima nego o predmetu njihove kritike…

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.