4. Ne flertujte sa svakim

Kada su zgodni ljudi, približnih godina zajedno u prostoriji, deluje vrlo verovatno da će se muvati. Samo vodite račina da ne flertujete tokom poslovnog sastanka ili s društvom.

5. Ne skrivajte svoje namere

Biti tajnovit je seksi u početku, ali vremenom morate otkriti šta želite od veze. Treba osobi s kojom ste da stavite do znanja da li želite samo seks ili tešto dublje.

6. Treba da se opustite

reklame

Vi ćete u početku maštati o divnoj i romantičnoj vezi. Međutim, spasite sebe briga i ne mislite na duge staze, prepustite se uživanju, pa koliko traje, neka traje.

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

7. Ne donosite zaključke prerano

Prvi utisak jeste bitan, ali ne donosite zaključke nakon prvog sastanka. Može on da bude debakl, ali sve velike ljubavi iz romana su tako počele.

ispod-jakne-je-teksas-kosulja,-provereno

8. Ne gubite ponos

Morate da znate koliko vredite i koje su vaše granice. Može vam biti zanimljivo da se neko igra vašim idealima, ali ne smete izgubiti svoj ponos.

9. Pazite se grebatora

Alkohol je poželjan za prvi dejt, jer opušta i podstiče na razgovor. Međutim, ne dozvolite da vas neko koristi kao banku koja će plaćati piće. Možda je bolja opcija otići na kafu ili u šetnju.

10. Verujte instinktima

Često tražimo od prijatelja potvrdu, gledamo položaj zvezda i slušamo savete. Ukoliko želite da znate da li je to taj ili ta treba da slušate šta nam govori naš unutrašnji osećaj.

ELITEDAILY /24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.