5. Neurednost

Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svesno ili nesvesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu.

reklame

Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odeću, kosu i nokte ili neprijatan miris (!!!) će uvek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

Kad muškarac ne skida čarape tokom seksa
Kad muškarac ne skida čarape tokom seksa

6. Neprestana priča

Muškarci vole žene koje su dobri “slušaoci”. Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci.

Radi se samo o tome da oni više vole da pričaju s osobama koje su im bliske. Međutim, ako mu žena ne da priliku da priča, on će osećati da ga ona guši.

Muškarci percipiraju žene koje neprestano pričaju i od kojih ne mogu doći do reči kao osobe kojima je stalo samo do samih sebe.

7. Preterana posesivnost

Svima se sviđa osjećaj da su voljeni i da se neko brine o njima. Međutim, ako se ponašate kao da posedujete muškarca i ako ste ljubomorni svaki put kada on priča s nekom drugom ženom, to samo pokazuje koliko ste nesigurni u sebe.

Nijednom muškaracu se ne sviđa takvo ponašanje. Jednom će mu biti dosta svega.

8. Konstantno zanovetanje

Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša.

Ne morate zanovetati, cviliti i žaliti se. Konstantno zanovetanje je stvar koja muškarce najviše nervira.

Ovako se ponaša muškarac kada je zaljubljen u vas
Ovako se ponaša muškarac kada je zaljubljen u vas

9. Negativnost

Svako voli da pored sebe ima osobu koja je opuštena i pozitivna. Osoba koja se stalno žali na nešto i plače je ništa više nego slabić. A slabići nisu privlačni.

Zašto bi muškarac želeo da bude sa ženom koja ga stalno “spušta” svojim problemima? Svako će radije biti s nekim ko ga, uglavnom, uzdiže i čini srećnim.

10. Nepoštovanje

Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolersati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače.

Ovo se odnosi na njegovu porodicu, prijatelje pa čak i hobije. Žena koja prihvata i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumevanja.

Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.

Autor: minimagazin.info

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.