povreda tokom seksa

Svakome može da se dogodi da prilikom najstrastvenijeg trenutka baci kašiku. Ovo su deset najgorih povreda koje su se dogodile u krevetu, prema izboru sajta uk.lifestyle.yahoo.com

NAPAD MAČKE

Mačke su po prirodi radoznala bića, pa će provereno reagovati ako vas vide da se na krevetu drndate bez odeće. Nesrećni vlasnici ovih kućnih ljubimaca dobili su duboke ogrebotine na koži, zadnjici ili na nekom još osetljivijem mestu prilikom mačjeg napada. Neki veruju da je to pokušaj mačke da zaštiti svog vlasnika, a mnogi veruju da su mačke obična smetnja prilikom seksa.

ORGAZAM OD KOG OSTANETE BEZ VIDA

Tokom izrazito intenzivnog orgazma protok krvi može da se poveća, a to može dovesti i do prsnuća kapilara u očima, što uzrokuje privremeno smanjenje vida. Neki doktori su zabeležili slučajeve u kojima su muškarci i žene tražili pomoć baš zbog ovakvih situacija.

reklame

NEPRAVILNO PODMAZIVANJE

Ako će vas išta naterati da pripazite prilikom upotrebe lubrikanta, onda je to ova priča. Mladić i devojka bili su u poseti kod bake i kada je ona izašla iz kuće, odlučili su da se malo zabave. Nakon intenzivne potrage za lubrikantom, našli su samo nitroglicerinsku pastu i “pametno” zaključili da je to vrhunski lubrikant. Kada ih je baka pronašla, bili su goli i u nesvesti i to u podrumu.

ZA SVE JE KRIV POSAO

Jedna nesrećna žena u Australiji imala je seks u hotelskoj sobi. Krevet se toliko tresao da je udarao o zid, zbog čega je sa plafona pao luster i povredio joj glavu i lice. Umesto da tuži hotel, ona je tužila poslodavca. Zašto? Zato jer je bila na službenom putu, pa je tvrdila da je zbog poslovnog puta pretrpela psihičke i fizičke povrede.

GUTANJE KONTRACEPCIJE

Svi znamo da je pametno praktikovati seks sa zaštitom, ali ponekad, taj “siguran” seks i nije tako siguran. Poznato je da su prilikom oralnog zadovoljavanja neke žene progutale prezervativ koji je bio na penisu njihovog partnera. Osim što su prezervativi napravljeni od materijala koji nije predviđen za ljudski stomak, gutanje prezervativa može dovesti do teškog kašlja i poteškoća s disanjem. Znamo da danas u ponudi ima onih finog ukusa, ali nikako se ne preporučuje njihovo gutanje.

ČUVAJTE SE STAKLENIH BOCA

Kada alkohol teče u potocima svašta je moguće. Zato i ne čudi da su pivske i vinske boce najčešći predmeti koji se nađu tamo gde ne bi trebali. Ako želite da izbegnete bolne posekotine, potrudite se da flaša ne završi negde u krevetu. A to se događa češće nego što mislite.

SEKS OD KOJEG ZASTAJE SRCE

Setite se da je i seks oblik vežbanja. Ako je nešto energičniji, možete da sagorite i više od 300 kalorija za sat vremena. Istraživanje objavljeno u “Journal of the American Medical Association” pokazalo je da povećan napor prilikom seksa može da izazove srčani udar čak i nekoliko sati nakon seksa.

SEKSI I SPORT NE IDU ZAJEDNO

Sportske zvezde zarađuju milione, slavni su i u odličnoj formi, pa ni ne čudi da navodno imaju bogat seksualni život. Ali u nekim slučajevima seks može da ih košta karijere. Fudbaler Kevin-Princ Boateng je jedan od slučajeva. Pretrpeo je gadne povrede mišića zbog svoje devojke, koja je inače supermodel, jer je od njega tražila seks sedam do deset puta nedeljno.

LJUBAVNI UGRIZ KOJI PARALIŠE

Ljubavni ugrizi su najpoznatiji trofeji tinejdžera, ali ako niste znali, mogu da budu mnogo opasniji nego što izgleda. Jedna žena sa Novog Zelanda tokm seksa je od svog partnera zaradila ljubavni ugriz i ubrzo joj je leva ruka bila paralizovana. Doktori su otkrili da je vakum poljupca njenog partnera bio toliko snažan da je napravio krvni ugrušak u arteriji u vratu, zbog čega je pretrpela i manji moždani udar.

MODRICE I UGANUĆA

Nisu sve povrede prilikom seksa tako strašne. Istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da je trećina ljudi priznala da tokom seksa pretrpi lakše povrede, uključujući modrice, ‘opekotine’ od tepiha, uganuće zglobova… A pet odsto ispitanika priznalo je izostajanje s posla zbog povreda prilikom seksa.

zena.blic.rs

loading...