FEJSBUK CHAT

JARAC

O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Naime, Jarac se često smatra ne baš jakim seksualnim znakom. Razlog za takvo mišljenje leži u činjenici da ste vi oprezna osoba i ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je važno da dobro upoznate partnera pre nego što postanete intimni. Kada se to desi, vi lako postajete seksualno nezasita osoba. Pre svega vi ste seksualno veoma izdržljiva osoba.

reklame

Kada započne seksualna igra, vi ste veoma direktni i nemate kočnica. Insistirate na potpunom zadovoljstvu i pomalo ste sebični. Vaš entuzijazam za dobar seks drži i posle dugog vremena provedenog u nekoj vezi. Najviše volite jednostavan seks, ali vam nisu strane ni perverzije. Tu pre svega treba navesti sadizam i homoseksualnost. Jarčevi mazohisti se znatno ređe sreću. Vi ste osoba koja iskazuje hladnokrvnu strast i putenost i u svemu što se dešava izmedu četiri zida Vi držite samokontrolu. Takođe, imate kontrolu nad svojim celokupnim seksualnim životom i u njemu nema iznenađenja i nepredvidljivih stvari. Vama se u seksu dešava ono što sami želite. Ako ste muškarac, onda prema partnerki pokazujete jak zaštitnički instinkt.
Ako ste žensko tada primate zaštitu partnera, ali vi ustvari držite sve konce u svojim rukama. Partner često toga nije ni svestan. Vaš seksualni život po?inje veoma rano i traje do duboke starosti. U tom pogledu meðu svim znakovima vi ste maratonac. I u seksu posmatrate odnose na duže staze i polako partnera pripremate i uvodite na tlo koje vama odgovara.

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.