ZNAKOVI PROŠLIH ŽIVOTA NA VAŠEM TELU: Ožiljci koji se karmički prenose

Prošlost i budućnost su isprepletane, a znakove prošlih života nosimo, kako u duši, tako i na svom telu. Belezi i mladeži koji su na našoj koži od rođenja, takođe svedoče o životima koje smo nekada vodili.

Stručnjaci za reinkarnaciju izdvajaju nekoliko belega koji su tipični znakovi nasilnih događaja u nekom od prošlih života:

Ovi znakovi nastaju kada telo između dve inkarnacije nije stiglo u potpunosti da zaceli. Tako urođeni belezi predstavljaju tragove rana koje smo zadobili u prošlom životu.

Tamna mrlja

reklame

Ukoliko negde na telu imate beleg bordo – braonkaste boje (poput onog koji je Mihail Gorbačov imao na čelu), verovatno ste u nekom prošlom životu stradali u požaru, ili vas je oprljila vatra. Tamna mrlja još znači i to da od prethodne reinkarnacije nije prošlo mnogo vremena i da je vaša duša suviše brzo prešla u drugi život.

beleg

Svetla mrlja

Svetli belezi (depigmentacija) takođe svedoče o tome da vas je u prošlom životu opekla vatra, ali da se to desilo veoma davno. Što je bleđi znak, to je više vremena prošlo i duša je imala više vremena za oporavak. Moguće je da se događaj zbio u nekog od vaših davnih inkarnacija.

Mladež poput mahovine

Ovo je znak da ste u nekom davnom prošlom životu bolovali od lepre. Za oporavak od nje duši je potrebno nekoliko reinkarnacija.

Crni beleg

Ovo je trag metka od koga ste verovatno stradali u nekoj od prošlih inkarnacija.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.