Znaj da će da te prevari: 14 dokaza da tvom muškarcu neka druga pipka jajca

0
16259
Foto: Imcreator.com
loading...
Muškarci varaju više nego žene? Istraživanja pokazuju da je ova ženska “tvrdnja” netačna i da su i jedni i drugi podjednako skloni prevari. Ipak, mišljenje da su muškarci neverniji od žena bazira se na činjenici da muškarci bar 100 puta u toku dana pomisle na seks, za razliku od žena koje to čine tri puta manje.

Bilo kako bilo, ovog puta pričamo o razlozima zbog kojih muškarci varaju i zbog kojih dopuštaju sebi da spuste pantalone i da rizikuju nešto kvalitetno zarad kratkotrajnog užitka.

Zbog mogućnosti

Ako muškarac veruje da može da pođe s drugom privlačnom ženom u krevet i izvuče se da niko ne sazna, e to se zove prilika koja se ne propušta.

TO ŠTO TE VARA, NE ZNAČI DA TE NE VOLI: Prevara nema veze sa manjkom ljubavi

Libido

Možda jednostavno ima jako izražen seksualni nagon i želi da proba nešto drugačije. U tom trenutku teško je zaustaviti se.

Osveta

Kada žena povredi muškarca, nagon za osvetom spreman je da ga natera na sve, pa i na odlazak u krevet druge žene.

Pročitajte i  Ove životinje nose tajne poruke: Evo šta znači kad vidiš leptira, bubamaru, guštera ili zmiju

Zbog nečijeg izgleda

Kada muškarac upozna neverovatno prelepu ženu, automatski želi da je strpa u krevet. A ako mu se za tako nešto i pruži prilika, sigurno je neće odbiti.

Zbog ispunjenja fantazije

Možda je oduvek fantazirao da će imati vruć seks sa slučajnim prolaznicima, a prilika mu se ukazala u hotelu u kojem je odseo na poslovnom putu.

Ispostuj ovo i tvoj je za ceo zivot Nikad te nece prevariti!

Beg iz veze

Kada je veza na rubu održivosti, mnogi muškarci nemaju hrabrosti da to i priznaju. Baš zbog toga im potraga za drugom ženom i odlazak u njen krevet predstavlja lakši način da raskinu sa vama.

Zbog emocionalne udaljenosti

I muškarcima treba bliskosti, nežnosti i emocija, a ukoliko toga nema, potražiće ih na drugom mestu, jer veruju da će ih druga žena bolje razumeti.