ŽIVOTNA LEKCIJA RIČARDA GIRA: Zbog ovoga ćete možda preispitati svoj život

0
1897
Richard Gere; foto Facebook/Road to Peace (cropped)

Glumac je objavio iskustva svojih prijatelja, ljudi iz okruženja, a njihovim primerima je hteo da skene pažnju mnogima.

“Mama mog prijatelja se hranila zdravo čitavog života. Nikad nije konzumirala alkohol niti bilo kakvu “lošu” hranu, vežbala svakog dana, vrlo savitljiva, vrlo aktivna, uzimala je sve suplemente koje joj je preporučivao doktor, nikad nije izlazila na sunce bez zaštite, a i kad jeste, bilo je to za najkraće moguće vreme – praktično je štitila svoje zdravlje u najvećoj meri koliko je mogla. Danas ima 76 godina i ima rak kože, rak koštane srži i ekstremnu osteoporozu.

Otac mog prijatelja jede slaninu na slanini, puter preko putera, mast preko masti, nikad i mislim nikad nije vežbao, bio na Suncu dok ne izgori svaki put, bukvalno mu je pristup životu takav da ga živi do maksimuma, a ne kako mu drugi sugerišu. On danas ima 81 godinu i doktori kažu da ima zdravlje mlade osobe.

Ljudi, ne možete se sakriti od svog otrova. On je tamo negde i pronaći će vas, a prema rečima prijateljeve majke koja je još živa: “Da sam znala da će mi se život završiti na ovakav način, više bih ga živela do maksimuma, uživajući u svemu što mi je rečeno da ne treba!”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.