Način na koji muškarci “pakuju” svoju opremu puno govori o njihovom mentalitetu i osobinama. Ako si mislila da je slučajnost to “što ga neki drže na levo” a neki “na desno”, varaš se! Poslednje studije iz Liverpula pokazuju da podsvest upravlja ovom naizgled nebitnom muškom navikom, pa tako možeš svašta saznati o njegovom karakteru samo jednim pogledom na međunožje!

batica

1. Penis spakovan na levu stranu

reklame

Ako primetiš da je njegov “prijatelj” uglavljen na levoj strani, imaš sreće! To znači da se u njemu krije večiti dečak vedrog duha, koji krije mnogobrojne talente. Ovakvi muškarci u često umetnički nastrojeni, pa nemoj da se iznenadiš ako ti kaže da mu je hobi slikanje, vajanje ili sakupljanje antičkih iskopina. Ponekad mogu da budu i zaboravni, a njihov nehajni stil života katkad može značiti i probleme sa higijenom – neurednu kosu i zapuštenu bradu. Vrlo su liberalni i vole životinje, povešće te na piknik i poslužiti sveže dinje i vrhunska vina. Voli da kuva kestenje i oblači sandale. Ako sa njim planiraš porodicu, imaj u vidu da će tražiti zasebnu sobu u vašoj novoj kući, koja će mu služiti samo za opuštanje i razmišljanje.

nipes

looking_down_pants2. Penis spakovan na desnu stranu

Ovakav muškarac je nešto rezervisaniji i oštrijih pogleda na svet. Vrlo je tradicionalan i ima konzervativna shvatanja kada je porodica u pitanju. Dobra ideja je da mu za ručak poslužiš prasetinu i kao dezert lenju pitu bogatu jabukama, cezar salata i čiz-kej neće biti dobar izbor. On će se uvek naći da pomogne i obaviće sve bitne kućne poslove, od zamene osigurača do iznošenja kabastog smeća. Vedar je ali često se i smrkne, kad se smrkne bolje ga ostavi na miru, nemoj pokušavati da mu pišu prebaciš na levu stranu.
Ako želiš da ga obraduješ, nemoj kupiti karte za pozorište već za fudbalsku utakmicu. Biće oduševljen i dozvoliće ti da taj dan izađeš iz kuhinje i čuješ se s prijateljicom telefonom.

3. Penis spakovan na gore i zadenut za kaiš

Vi ste srećna žena!

 

S poštovanjem preuzeto sa: http://www.blic92.net/

Hvala!

loading...

1 KOMENTAR

  1. […] Ovde pročitajte šta položaj njegovog penisa govori o vašem muškarcu Poseduje jasne i lako uočljive fizičke karakteristike : oznake u vidu leopard printa, krzno drečavo roze boje, sve moguće nadrkivače za sise, ogromne cvikere za sunce, cipele soliterke, uske pantalone i tonu bižuterije. Građa je vitka i pogodna za uhođenje i napad iz zasede. Poseduje duge, oštre kandže boje krvi i izdaleka izgleda 15 godina mlađe nego što jeste. Svakodnevno se poliva losionima za samopotamnjivanje i hibernira u solarijumu. Ima običaj da se kamuflira među studentarijom. Tokom dana, kuguarke su ili veoma uspešne poslovne žene, ili obične domaćice. Budući da su noćne životinje, uveče se okupljaju u noćnim klubovima i barovima a mogu se uočiti i na koncertima omatorelih rok zvezda, kako love piletinu oko bek stejdža. U svakom slučaju, najbolje se osećaju pod zatamljenim svetlima. Odlučne su, usredsređene na cilj, nezavisne i hitre, veoma vešti lovci. Hrane se pretežno zelenišem i koktelčićima. Često ostavljaju za sobom oblak duvanskog dima. Poslednjih godina je primećen porast populacije, verovatno kao posledica serije “Sex i Grad”. Neki od uzora su im Samantha Jones, Demi Moore, Susan Sarandon i Naomi Watts. […]

Comments are closed.