ljubavne poslovice

Sigurno se volite ali da li ste i dalje zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana? Ako je i kod vas kolotečina uzela maha ovo malo pravilo promeniće vam život

Jedno od večitih pitanja je kako da veza odoli zubu vremena a da se pritom emocije ne ugase. Odgovor se krije u jednom broju, i to onom koji je sinonim za par.

Pravilo 2/2/2 spašava mnoge veze i brakove širom sveta pa zašto i vi ne biste pokušali? Moć ovog pravila krije se u jednostavnim stvarima: svake 2 nedelje izađite zajedno uveče, nebitno je da li je u pitanju večera, bioskop, koncert ili nešto slično tome. Svaka 2 meseca otputujte negde na vikend a svake 2 godine idite na jednonedeljni odmor. Razume se, u sva tri slučaja nema prijatelja, članova porodice, dece već samo vas dvoje.

reklame

LJUBAVNI TEST IZBEGAVANJE LJUBAVI

Koliko god se voleli, pod teretom svakodnevnice ponekad zaboravljate koliko ste jedno drugome bitni pa zašto ne biste sebi pružili priliku da se osetite ludo zaljubljeni kao na samom startu vaše veze? Samo ne razmišljajte o tome koliko će sve to da košta, dovoljno je da budete maštoviti i snalažljivi i rešenje će se naći. Uostalom, vaša ljubav nema cenu, zar ne?

 

besnopile.rs/yourtango.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.