Ispuni mu ove želje i nema da brineš da li gleda druge žene: 5 stvari koje muškarci žarko žele u vezi
Ispuni mu ove želje i nema da brineš da li gleda druge žene: 5 stvari koje muškarci žarko žele u vezi

Koliko često čujemo optužbe muškaraca kako su žene postale vrlo komplikovane i oni jednostavno ne mogu da pronađu “normalnu” ženu. Naravno, postoje takve žene, ali postoje i one koje mogu da organizuju svoj poslovni i privatni život.

Econet navodi primer Eve, žene koja ne može da izgradi kvalitetan odnos jer jednostavno ne zna kako. No, odgovor je jednostavan, ona ne dopušta sama sebi da prihvati znakove pažnje, podrške i poklone od muškarca. Postoji nekoliko razloga za to:

1. Uticaj roditelja. “Žena mora biti ponosna”, “Mora da plati sve” i slično.

reklame

2. Nesigurnost žene da ona to zaslužuje.

3. Žena nije navikla na pažnju. Ona jednostavno nema takvo iskustvo. Stoga, u vezi s muškarcem, ne zna kako da odgovori na manifestacije brige o njoj, ne uklapa se u svoju uobičajenu sliku sveta pa to može da izazove teskobu i očekivanje nekog trika.

4. Želja da bude prijatna muškarcu. “Meni, za razliku od drugih, ne treba ništa od njega”, što je, po pravilu, takođe posledica manjka samopouzdanja.

5. Nesvesna želja da se takmiči sa partnerovom majkom ili želi doslovno da zameni njegovu majku. Preterana briga.

6. Želja žene da ispuni ulogu muškarca u partnerstvu. Stalno je ona koja prva daje, štiti i kontroliše.

Šta rade žene koje su voljene?

Žene koje muškarci vole i cene, sa kojima grade dugoročne i intimne odnose, omogućuju muškarcu da se osećaju muževno pored njih. Odnosno pokazuju svoje glavne muške osobine: zaštitnik, radnik, donator. Mogu biti jaki pored žena, a za to žena mora da bude domaćin, inače će se ravnoteža energije u paru slomiti.

Želiš da te nikad ne zaboravi? Ovo je tajna žena koje muškarci vole iskreno i do srži

Koliko često žene govore: “Šta da mu dam?”, “Ne treba mi ništa”, a zatim se uvredi činjenicom da je muškarac doslovno shvatio njene reči ili kupio čisto simboličan poklon. Muškarci, čak i najinteligentniji, po pravilu, ne razumeju aluzije. Oni tako funkcionišu, žene mnogo bolje mogu da pogode želje druge osobe, njihova je intuicija bolje razvijena, budući da je priroda zamislila da žena treba da oseća želje i potrebe deteta koje još ne može da govori.

Muškarac je branilac, a taj kvalitet mu je sve manje potreban. Stoga će biti mnogo lakše i prijatnije za muškarca da pokloni nešto ženi ako ne mora da pogodi tačno, pa čak i uz rizik da u slučaju greške vređa ženu. Ako želiš da ti kupi ogrlicu, to jednostavno reci. Neke žene ne govore svom muškarcu kad žele cveće jer se opterećuju novcem.

Ali, darivanje žene jedna je od najvećih radosti za normalnog muškarca. Pusti svog muškarca da bude tvoj zaštitnik, pomozi mu da se oseća snažno pored tebe, prihvati pažnju i poklone s ljubavlju i zahvalnošću. Ti zaslužuješ najbolje, dopusti sebi da budeš ponekad slaba i videćeš koliko muškarac može da da – ljubav, snagu i energiju!

miss7zdrava.24sata.hr

loading...