Moderne žene ponekad misle da su vitezovi samo likovi iz knjiga i filmova. Želimo ti dokazati da to nije istina. U ovom svetu još uvek žive istinski kavaljeri.

Zdrava i Sretna ne sumnja da postoje pravi muškarci, oni heroji zbog kojih srca žena kucaju brže.

Donosimo ti 9 znakova po kojem ćeš prepoznati takvog muškarca.

reklame

1. OTVARA TI VRATA

Muškarac koji nije prelenj da ustane iz auta kako bi otvorio svojoj dami vrata, svakako je pažljiv i lepih manira. Takvom je muškarcu izrazito bitno da zna da se njegova lepša polovina oseća sigurno i ugodno. Iako se na prvi pogled ovaj gest može činiti nevažnim, svaka devojka će je vrlo ceniti.

2. OSTAVLJA TI ZADNJI ZALOGAJ HRANE

Svi znaju da, kada su muškarci u pitanju, ljubav prolazi kroz želudac. Koliko god ova izjava zvučala kao otrcani kliše, istinita je. Ako muškarac sačuva zadnji zalogaj svog obroka za svoju devojku, zaista je voli i stalo mu je do nje. Veruj mi, ovo je zapravo vrlo bitna stavka.

rucak

3. PROVODI PUNO VREMENA S TVOJOM PORODICOM

Ako je muškarac zaista zainteresovan za tvoje slike iz detinjstva, smešne priče o tvojoj braći i sestrama pa, umesto odlaska na fudbal sa prijateljima, bira da provodi vreme sa tvojim roditeljima, možeš biti sigurna da je on onaj pravi. Čak i najmanji znaci pažnje prema tvojoj porodici pokazuju koliko te ceni i voli, kao i tvoje najbliže, jer porodica je najvažnija svim ljudima.

4. UPOZNAJE TE SA SVIMA

Pravi kavaljer zna da će se devojka osećati neželjeno ako je, pri susretu s prijateljem, ne predstavi. Pažljiv muškarac neće dozvoliti takve situacije obzirom da brine da se njegova devojka oseća prijatno.

5. DARUJE TI POKLONE BEZ KONKRETNOG RAZLOGA

Današnjim prinčevima ne treba razlog kako bi svojim damama poslali cveće ili kupili poklone. Sasvim običnim danima, na povratku s posla, oni primećuju predivan buket i odlučuju da ga kupe devojci, mami ili prijateljici ne bi li izmamili njihov osmeh.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.