Iskreni razlozi zašto žene lažu: Da joj nisi bitan, ne bi te ni lagala!

Od muškaraca može da se nauči mnogo toga… Na primer, kako se flertuje! Formula uspeha je budi hrabra, duhovita, samouverena a pre svega svoja i igraj se…

Kada muškarac flertuje, on se ne povlači. Od samog starta ti jasno daje do znanja da mu se dopadaš. Hrabrost u flertu te možda plaši, ali ceo proces možeš olakšati. Što si hrabrija to ćeš ostaviti veći utisak na osobu koju želiš da osvojiš.

Za to ti nije potrebno da se pretvaraš da si neko drugi i da radiš nešto što ti nije svojstveno, ali iskorači korak napred. Muškarci flertuju otvoreno ali su u isto vreme šarmantni i vaspitani – na taj način ostvaruju prilično dobre rezultate.

Budi duhovita

reklame

Humor je još jedna tehnika flerta koju možemo pozajmiti od muškaraca. Ako nekog nasmeješ to je dobar način za probijanje leda i brzo ćeš uspostaviti vezu sa tom osobom.

Zato budi duhovita i nasmej momka koji ti se sviđa. Velike su šanse da će on to ceniti, a ako i dalje nastavi da se smeje u tvom društvu – upecan je.

ZA LJUBAV NE TREBA DA MOLIŠ: Muškarac koji te voli postupa baš ovako!

Osvoji ga za sva vremena: Zavrti mu mozak ovim trikovima

Budi samouverena

Samopouzdanje je ključna stvar. Što ga više imaš, bolje su ti šanse da ga zainteresuješ. Samo zapamti da flert treba da bude interesantna i zabavna stvar.

Ovo su najbolji ženski parfemi po izboru muškaraca

Igraj se

Iz nekog razloga, muškarci vole kada se u flert ubaci i malo zabave. Dečaci u školi čupaju za kosu devojčice koje im se sviđaju, a kada odrastu često pričaju viceve i ponašaju se budalasto kako bi zadobili vašu pažnju.

Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

Možda to nije tvoj stil, ali je odličan način da postigneš da on obrati pažnju na tebe. Uz ovaj pristup flert je još zabavniji.

KAKO SEDI, TAKAV JE U KREVETU: Da li jaše kao kauboj ili bocka kao zeka?

nadlanu.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.