zašto ljubav umire

Zašto ljubav umire? Nekada je teško objasniti zašto se posle tolike zaljubljenosti, jake ljubavi, povezanosti i privrženosti ljudi jednostavno rastaju.

Šta je to što dovodi do kraha jedne priče koja je tako dugo bila idilična, savršena, baš poput bajke? Međutim, ništa se ne dešava bez razloga, pa tako bez razloga ne propadaju ni ljubavi. A zbog čega najčešće dolazi do kraha? Evo odgovora.

Šta uopšte ostaje posle ljubavi?

reklame

Prestanak komunikacije

Dobra komunikacija je temelj uspešne veze. Čim partneri skrenu s puta iskrenosti i kvalitetnih razgovora, nailaze problemi, konflikti i najčešće raskid.

Uzimanje partnera zdravo za gotovo

Partner nikada ne sme da postane usputna stvar za koju znate da postoji i da je uvek tu. Partnerom morate da se bavite, da negujete odnose sa njim, da mu uvek ukazujete poštovanje i dajete do znanja koliko ga volite. Ako to prestanete da radite, velike su šanse da zajedno završite u provaliji.

Vaša očekivanja nisu ostvarena

Početak veze je uvek bajkovit. Tek se upoznajete, sve je prelepo, otkrivate jedno drugo, upoznajete se lagano i sve što vam je na pameti je uživanje. Ali s vremenom se stvari opuštaju, maske padaju, shvatate s kim zapravo imate posla i da vam se mišljenja oko nekih bitnih stvari ne poklapaju. Tada sve pada u vodu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.