Lekovito bilje je nekada mnogo efikasnije od tone hemije u lekovima…

Mnogi ljudi su netolerantni na bilo koju vrstu bola, pa zbog toga preživljavaju noćnu moru kada su i najmanje bolesni. Umesto što se “kljukaju” tabletama bilo bi dobro da promene ishranu.

Postoje dva česta začina koja su bogata hemikalijama diterpenoidima, koje deluju analgetski na upale i bolove, baš kao i prave tablete protiv bolova.

reklame

Zbog ovog efekta ih je potrebno što više uključiti u ishranu.

Čudo prirode nisu ni meso, ni povrće, već začini, objavili su nemački i italijanski naučnici.

ruzmarin

Ruzmarin i majčina dušica, ili timijan, deluju poput prirodnih lekova protiv bolova.

Oba začina su kao analgetici, a deluju i na teške bolove od karcinoma i tumora.

Diterpenoidi se nalaze u mnogim biljkama, ali velika koncentracija je upravo u ružmarinu i majčinoj dušici, vrlo čestim začinima.

Ove hemikalije blokiraju enzime u telu koji proizvode upalu i bol.

Zato, koristite ove začine, jer mogu samo da vam pomognu.

Telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.