ZALJUBIO SE, ZAR NE? Ne daj da te nesigurnost muči, ako primetiš ovo kod njega znaj da se zaljubio do ušiju u tebe i lud je za tobom!

0
28275
AKO TE DEČKO OBASIPA PAŽNJOM I POKLONIMA: Ovo može da bude znak da imaš posla sa PSIHOPATOM!
loading...

Ne postoji devojka koja pitanje  “da li mu se sviđam” nije postavila bar jednom u životu

Nakon što smo se potrudile da mu privučemo pažnju i zavedemo ga, sada nam je jako bitno da protumačimo da li mu se zaista svidjamo. Verovatno je bilo i trenutaka kada nam je bilo svejedno da li smo nekom zapale za oko, mada smo verovatno i tada primećivale znake koji su na to upućivali.

Kako da znam da li mu se sviđam je pitanje koje muči mnoge, a odgovore potražite prvo u njemu samom.

DA LI MU SE SVIĐAM?

Počnimo od prvog dela pitanja – kako da znam. Bez obzira da li započinjete novu vezu ili osećate da se postojeća dublje razvija pitate se: kako da saznam da sam ja ta izabrana?

To je teško odgonetnuti, posebno kada je novi odnos u pitanju bez obzira da li se radi to ljubavi ili intezivnoj simpatiji. Muškarci su sami po sebi drugačiji od nas žena, pa samim tim i način da nam pokažu svoje simpatije može da bude nama nerazumljiv, piše minutzamene.com.

Kako da znam da li mu se sviđam
Kako da znam da li mu se sviđam

Momcima je potrebno izvesno vreme da se opuste u našem društvu i da jasno i glasno priznaju da im se dopadamo. Sve dok se taj magični trenutak ne desi moraćete da ih „provaljujete“ i čitate između redova.

Ipak, ukoliko budete svesne sledećih znakova, odgovore ćete same pronaći.

ZALJUBIO SE, ZAR NE?

Kako izgleda muškarac kada se zaljubi, isto kao i žena ili …?

Pročitajte i  U umu si onog do koga ti je stalo: 8 znakova da neko bitan tebi misli baš na tebe

Za razliku od nas žena koje, kada se zaljubimo ili kad nam se neko svidi, potpuno odlepimo i vrlo komotno razgovaramo na tu temu, muškarci to malo drugačije rade. Tačnije, oni su vrlo škrti u pokazivanju emocija. Radije će odglumiti hladan stav čeličnog tipa, nego pokazati ili reći nešto što će ugroziti njegov ego.

E baš iz tih razloga nama ženama ne preostaje ništa drugo nego da kada se pitamo Kako da znam da li mu se sviđam tumačimo dvosmislene reči, govor tela i razbijamo glavu šta je gospodin hteo da kaže.

ZNACI DA SI BAŠ TI TA KOJU JE IZABRAO

Ipak postoji rešenje za sve probleme pa tako i za ovaj naš. Odgovor leži u malim znacima koje naše oko treba dobro da opazi. Pa da vidimo…

ZNAK 1 – UPOZNAJE TE SA SVOJIM BLIŽNJIMA

Prvi i jedan od sigurnih znakova da je zaljubljen je taj što vas upoznaje sa svojom porodicom, prijateljima, kolegama sa posla i svima drugima koji čine njegov život. Na taj način pokušava da stavi do znanja drugima ili da obeleži šta je njegovo, da možda ne dođe u neku neprijatnu situaciju da mora da se bori za vas. Ili jednostavno želi da svojoj porodici pokaže onu koju je izabrao tj. zaljubio.(nastavak na sledećoj strani)