Metju i Ešli Lorens sada imaju 33 godine, a zajedno su od kad im je bilo samo 15. Par se venčao pre pet godina, a dobili su troje dece pre nego što je Ešli shvatila da “nije zadovoljna” i da im se veza raspada.

Razgovarali su o tome probaju nešto novo, a otkad su upoznali treću partnerku, majku četvoro dece Kajlu Perez, i s njom dobili još jedno zajedničko biološko dete, stvari kažu “nikada nisu bile bolje”.

foto: Printscreen Youtube
reklame

“Sve je počelo tako što sam shvatila da Met i ja nismo srećni pa sam mu predložila da se ili raziđemo ili probamo nešto novo. On je jedini muškarac s kojim sam bila, a oduvek me zanimalo i kako bi bilo biti sa ženom, ne samo zbog fizičkog aspekta veze, već sam htela i prijateljicu s kojom mogu raditi sve što s mužem ne mogu”, ispričala je Ešli čija ideja na početku ni Meta nije oduševila.

“Nikad u životu sebe nisam video u poliamorfnoj vezi, za mene je oduvek veza podrazumevala muškarca i ženu”, rekao je Met.

Inače, poliamorfna veza ili poliamorija (višeljublje) podrazumijeva intimne odnose, romantične i/ili seksualne prirode, s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih uključenih. Razlikuje se od poligamije u tome što odnos s trećim partnerom ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

Iako je na početku Met bio skeptičan o uvođenju još jedne žene u njihov brak, promenio je mišljenje pre dve godine kad je preko interneta upoznao i zbližio se s Kajlom Perez. Ubrzo nakon što su se sprijateljili spomenuo joj je poliamoriju.

“Ljubav prema muškarcu i ženi istovremeno nije nešto što mi je oduvek bilo normalno, ali to se zbog njih promenilo”, rekla je Keila koja priznaje i da joj u početku ideja nije bila ugodna, pogotovo jer potiče iz verske porodice.

Ona iz ranije veze ima četvoro dece, a pre se, kaže, borila da kao samohrana mama uz posao podigne decu.

A kad se pristala pridružiti Metu i Ešli, i njih su se dvoje razveli jer su, kažu, “hteli da odnosi između njih troje budu isti”. Premda im je sad s ukupno osmoro dece kuća prepuna, jer na spratu žive i Ešlini roditelji, svi tvrde kako nikad nisu bili srećniji.

Kurir www.kurir.rs /24sata.hr/Foto: Printscreen, Youtube

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.