NE 'EBE LEP: Evo zašto lepotice vole ružne momke

Potrudi se da je jednom mesečno iznenadiš tako što ćeš je odvesti u pozorište, restoran, bioskop – inače puče tikva!

U dugim vezama i brakovima, ženska strana često prigovara muškarcu “više nigde ne izlazimo, nigde me ne vodiš!”. Ne uzimaj zdravo za gotovo ovu rečenicu jer je to znak da tvojoj partnerki nešto nedostaje i da se potpuno smorila u vezi.

Možda je nostalgična za vremenom kad ste se tek upoznavali, više voleli i bili spontaniji. Verovatno se plaši da ste upali u rutinu i pita se da li i dalje postoji ona posebna veza, koju ste imali dok vas nisu “samlele” obaveze, računi, rođenje deteta…

reklame

par

Sve što treba da uradiš je da se trgneš! – Što pre, dok ne bude kasno. Potrudi se da je makar jednom mesečno iznenadiš tako što ćeš je odvesti u pozorište, restoran, bioskop. I najobičnija šetnja je često dovoljna, posebno ako idete na mesta za koja vas vežu lepe uspomene.

Istraživanja pokazuju da muškarci vole poznata mesta, dok žene bolje reaguju na novitete, pa je dobra ideja da partnerku odvedeš u nepoznat kraj ili ulicu, bez prethodne napomene. To će joj vratiti staru neizvesnost i uzbuđenje u vezu, dokazati da ti je i dalje posebna… Iznenadi je i srce će joj ponovo zakucati brže.

izvor: novosti.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.