Teško se budite, uobičajeni alarmi vas nerviraju, a svakog dana kasnite na posao? Onda je ovo prava stvar za vas.

Sensorwake vas budi mirisom! Uređaj koristi male kapsule koje ispuštaju različite mirise. Iz kompanije tvrde da je tri minuta ispuštanja vašeg omiljenog mirisa dovoljno da vas probudi i to mnogo bolje i suptilnije nego obični alarmi.

Logično, još kvalitetnije i efikasnije bušenje ćete postići ukoliko podesite da vas ranom zorom svesti dozove “miris” kakice ili znojave nogice.

reklame

Ne samo da će vas probutiti, već će i pozitivno uticati na probavu i higijenu, jer će vam se toliko smučiti život, da ćete odmah zaglaviti tuširanje i pranje, pa ćete na posao uvek dolazitti na vreme, lepi i mirišljavi.

Naravno, za one konzervativnije fabrika je pripremila mirise klope, šume, kafe i sl. Međutim, ako vam je zapušen nosić i ne probudite se, alarm će aktivirati zvuk.

Cena ovakvog alarma iznosi 109 dolara, dok će vas jedno punjenje mirisa, koje inače traje 30 dana, koštati 10 dolara. Dakle za mesec dana potentnog mirisa sveže oslobođenog goluba trebate da potrošite daleko manje novca nego što biste potrošili normalno na hranu i začine od kojih se prdi fantastično!

Idealan poklon za osobe rođene u znaku Jarca! Naravno, mi se malo sprdamo sa ovim budilnikom, ali uzmite u obzir činjenicu da će alavi prodavci učiniti sve da mušterija bude zadovoljna, pa možete pisati proizvođaću da vam uz aparat spakuju i malo vrućeg vetra!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.