vrištanje od smeha

Šta oblik i veličina nosa može reći o karakteru ličnosti? Saznajte zanimljive stvari o vlasnicima velikih noseva, malih noseva, dugačkih, kratkih, ravnih, prćastih, kukastih i rimskih noseva.

Veliki nos

Što je veći nos, veća je potreba za moći, vodećom pozicijom, šefovanjem, naređivanjem drugima… Ego je veći, kao i želja za nezavisnim radom. Osobe koje imaju velike nosove mrze kad im se naređuje i vole sami sebi šefovati. Više vole učestvovati u većim projektima pa su nezainteresovani za sitne posliće.

reklame

7 saveta za prave žene
Mali nos

Ljudi sa malim nosevima najbolji su u aktivnostima u kojima mogu koristiti maštu i biti spontani. Ponekad su nestrpljivi, zbog čega se događa i da planu. Vode računa o drugim ljudima, uvek su spremni pomoći i obavljanje zadataka čine zabavnim. Vole svoj posao i nemaju problema sa rutinskim poslovima u kojima je često ponavljanje istih postupaka.

SEKSULNOST
Dug nos

Imate li dug nos, vi ste osoba sa dobrim osećajem za posao, zdravom dozom ambicije, dobrim instinktom i vođa ste kojeg će ostali sa zadovoljstvom slediti. Vaši najveći problemi često proizlaze iz vaših najjačih kvaliteta.

koji-si-tip-licnosti---5
Kratak nos

Vi ste lojalni i brižni, ali vam nedostaje motivacije i ambicioznosti. Nemate emotivnu snagu za takmičarske situacije i često teško podnosite ljude koji imaju izražen ego. Slatki ste poput deteta, emotivni, dobri, osetljivi, ali teško vas je dobro upoznati.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.