“Zašto mi nije odgovorio?” je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju. Priča je uvek manje-više ista – krenuli ste da se dopisujete, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara.

Možeš da lažeš sebe da je prezaposlen, možeš sebi da govoriš i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče tvoju pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

Pre je samo odgovarao iz pristojnosti

Šta uraditi kad ti se javlja devojka koja ti se ne sviđa? Nije pristojno da je odmah otkačiš, a većina dobro vaspitanih frajera će uložiti malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka. Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad vidi da ti misliš da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… Iako je on samo hteo da bude pristojan.

reklame

mobilni poruke

Tvoja poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su jako skloni delovanju na više strana, a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet na njegovom popisu pošiljaoca.

Uletelo mu je nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedina. Ako je pre delovao zainteresovano a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. Verovatno se pojavio neko ko mu je mnogo zanimljiviji, a u takvim je situacijama najpametnije krenuti dalje – i zadržati dostojanstvo.

index.hr/besnopile.rs 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.