By Tony Harrison

Temerinac objavio urnebesni oglas u kojem “hvali” svoj automobil koji pokušava da proda. Na sajtu za oglase piše da se prodaje “1989 Fiat 126 Horror” po ceni od 1.250 evra.

Evo koje je sve karakteristike svog automobila naveo duhoviti Temerinac:

– Motor odličan, nekad zna i po litru ulja popiti na 20 km ali to samo kad ga cepam preko 80, tako da kad u Novi Sad idem ispod 5l ulja ne krećem.

reklame

– Servis nije potrebno nikad raditi, zbog stalnog dolivanja, tako da je auto dosta ekonomičan

– Gume ko nove, još su originalne iz doba Tita , neuporedivo bolje nego ove danas.

– U krivine bez problema ulećem sa 20km/h. Auto u krivinama stabilan sve dok ne dune jači vetar.

– Limarija malo lošija, nekoliko puta mi akumulator ispao iz gepeka, a drugu jednom propao telefon kroz patos (pa ga od tad u torbici stalno nosi)

– Prirubnice i brzine menjača menjam svaki mesec, mada sad malo češće prošla zima nema leda pa nije tolko zabavno driftovanje.

– Auto sam kupio od nastavnice iz srednje, ona je bila prvi vlasnik, dosta puta smo prevrtali auto na krov čak i jednom ubacili u jezero (bila stroga jedva smo dvojke izvukli). Sa autom sam uspeo proći tamo gde neki sa tenkom ne bi.

Van puta još bolji možda bolji od “lade nive”. Uspeo sam par kugova izvozati po kros stazi, nigde stao nije. Kao što sam reko na putu i krivinama, auto je odličan i na ledu, celu zimu je vožen po zaleđenoj Tisi.

Auto je na četvoro registrovan, mada sam ja uspeo 10 osoba ukrcati… U kola sam ubacio najbolje JBL ozvučenje sa “ground zero” pojačalom, zbog velike glasnoće otpada sva rđa sa auta, pa ne preporučujem pojačavanje do max…

Grana ispod haube je pomoćna kočnica za ne dao bog.

Cena 1250e nije fiksna, za ozbiljnog kupca max 1000e mogu spustiti. Ako ove godine auto preživi Prvi maj (mada čisto sumnjam) cena ide gore. Iskreno auto ne vredi dolaziti i gledati a kamoli probati. Naravno uz svu tu prateću opremu prva pomoć je neizbežna, domaća jabuka bez sećera i sidu leči. Srećno!

EPK / kurir.rs Photo>By Tony Harrison

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.