ULTRA SMEŠNO: Pitali smo vas koja su najgora mesta na kojima ste imali seks, i evo šta ste nam rekli

0
666
seks
loading...
Koliko puta vam se desilo da jedva čekate da isprobate seks na nekom novom mestu, a onda se ispostavi da je to potpuni debakl? Ove Beograđanke su sa nama podelile svoja iskustva.

Z.S.(29)

Mislila sam da je seks na plaži najromantičnije iskustvo na svetu. A onda sam probala. Dakle: seks na plaži je pravi horor i nikada više u tom filmu neću igrati. Evo i zašto: 1. Pesak se uvlači u zadnjicu i vaginu. U kombinaciji sa znojem i solju… Pa, pustite mašti na volju. 2. Pesak se uvlači u usta i sa kose upada u oči. Rezime? Mislim da su reci suvišne. 3. Pesak žulja isto koliko i kamenje. 4. Ne možeš da se namestiš i sve se mučiš da napraviš udubljenje ispod zadnjice, pa nisi fokusirana na udubljenje između svojih nogu. 5. Neudobno, peskasto i tvrdo. Najgore mesto ikada

A.V.(25)

Stepenice i zid. Ne postoje gora mesta za seks od hodničkih stepenica i zida. Jedna noga ti je uvek niže od druge i nema šanse da ti bilo šta uđe osim nervoze. Guliš leđa, on pokušava da te podigne, ti pokušavas da pomeriš kukove, svetlo se pali i gasi svaki čas, zentaš se od komšiluka i nema ni trunke erotike kao u “Niskim strastima”. Jedino što dobiješ su modrice.
K.L.(27)

Kada je pakao. Mislila sam da nema ničeg intimnijeg od nas dvoje u kadi punoj pene. Prvo, voda se brzo ohladi. Drugo, srpske kade su po pravilu uske i kratke, za razliku od srpskog (muškog) ponosa. Nema šanse ni da ti budeš na njemu ni on na tebi, eventualno dogi stajl, pod uslovom da si neviđeno mršava, a on neviđeno nizak. Može i stojeći, ako baš voliš da su ti noge umočene u mlaku vodu dok neko pokušava da ti stavi penis u mokru vaginu (ako nije lubrikant, boli i guli), dok ti pokušavas da balansiraš. Bljak.

A.S. (19)

Pročitajte i  Kad se ljubav nađe na raskršću: Prvo odgovori na ova 3 pitanja pa tek onda proceni da li vaša veza ima budućnost

Njegova soba, a naravno živi sa roditeljima. To mi je najtraumatičnije iskustvo u zivotu, ali njegova gajba je jedino mesto gde možemo da se seksamo, ako nećemo da se smucamo po haustorima i šumicama. Njegova keva nije zaposlena, tako da je uvek lutrija kad će da bane. Mi se zaključamo, ali onda ne smeš ni da pisneš da vas ne bi čula. Kao ona ne zna šta se dešava iza vrata. A posle nas dočeka sa kezom oko glave i tera da ručamo/večeramo jer nam kao treba snaga. Od toga mi dođe da poludim.

 

is / 24sata.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.