TI SI SPREMNA ZA NEŠTO BOLJE: 7 znakova da u tvom srcu više nema mesta za njega!

“Ukoliko me ne možeš podneti kada sam najgora, sigurno me ne zaslužuješ ni kada sam najbolja” – Merlin Monro.

Kada ste zarobljeni u vezi sa osobom koja nije prisutna u trenucima kada vam sve lađe tonu i smišlja razloge zbog kojih ne može da trpi vaše promene raspoloženja, možda je vreme da se oslobodite tog nevidljivog kaveza. Muškarcu koji beži od problema ne bi trebalo ostavljati mesto u vašem srcu.

Da, raskidi jesu teški i budite sigurne da ćete noćima plakati, skrivati se u svojoj sobi, odbijati hranu, ali zastanite na trenutak! Da li je bilo koji dečko na svetu vredan tvojih suza i propuštanja uživanja u svoj toj ukusnoj hrani? Naravno da nije!

reklame

zena-na-biciklu

Svakako će biti čudno navići se na novonastalu situaciju, međutim život singl devojke ima hiljadu prednosti, na koje si verovatno zaboravila u periodu zaljubljenosti. Jedna od takvih je upravo spoznaja da zaslužuješ bolje, zbog čega ćeš se ponovo osećati izuzetno.

Pogledaj 7 jasnih pokazatelja da se napokon nalaziš u fazi kada ti više nije stalo do bivšeg i da si spremna za nešto bolje u svom životu:

Jasno ti je da niko nema svog savršenog para

Možeš biti u vezi i godinama, ali u jednom trenutku biće ti jasno da tamo negde ipak postoji osoba koja ti je verovatno dosta sličnija i sa kojom bi se slagala mnogo bolje.

Kad je muskarac zaljubljen a krije: 6 znakova da on za tebe živi

koliko često treba da se tuširamo

Pevaš dok se tuširaš

Posle raskida ipak dođe onaj period kada počneš da se smeješ svom odrazu u ogledalu i uživaš u svom postojanju.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.