TEST LIČNOSTI

TEST LIČNOSTI: Ovaj jednostavan test može vam pokazati da li ste otvorena osoba, da li previše analizirate svoje probleme, kao i na koji način se borite sa problemima.

Ovim zabavnim testom ličnosti možete malo bolje upoznati sebe. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete oko sa slike koje vas najviše privlači i zatim pročitate šta taj izbor govori o vama.

TEST LIČNOSTI

reklame

Oko broj 1 – Vi ste otvorena osoba koja će gotovo svakoga pustiti u svoj život i srce. Verujete da je bolje rizikovati pa možda biti i povređen nego da se zatvorite prema svetu. Ne pokazujete drugima svoje strahove i nesigurnosti.

Svoje probleme uvek rešavate u privatnosti. Trudite se da uvek budete tu za druge, čak i kada je vama teško, piše portal Avaz.ba. Pomažući drugima najbolje pomažete i sebi.

 

Oko broj 2 – Savesna ste i poštena osoba koja se uvek trudi da ostavi dobar utisak i da postupi pravilno. Verujete da vaša dela utiču na živote drugih ljudi, bez obzira da li su ta dela velika ili mala.

Ne pokazujete drugima kada ste zabrinuti ili uznemireni. Primećujete puno nesreće i nepravde, ali držite to za sebe. Trudite se da budete što bolja osoba jer smatrate da je to najmanje što možete učiniti u životu.

 

Oko broj 3 – Duboko u sebi patite. Imate burnu prošlost koja dan danas utiče na vas. Nekad vam se čini da je život samo obična šala pa pokušavate naći unutrašnji mir gde god možete. Ne otkrivate drugima vaše najmračnije misli.

Puno toga podnosite i trpite, a sve što proživljavate držite samo za sebe. Spolja uvek delujete iznenađujuće veselo. Stručnjak ste u tome da se podignete i krenete dalje svaki put kad padnete.

 

Oko broj 4 – Kompleksna ste osoba filozofskih razmišljanja. O bilo čemu da je reč, vi ćete verovatno o tome previše razmišljati i analizirati. Volite dopreti do dubljeg značenja stvari i skloni ste da se toliko zadubite u svoje misli da zaboravite na materijalni svet.

Ne pokazujete drugima koliko ste nesigurni po pitanju svega pa sve morate da preispitujete. Na život gledate kao na slagalicu i volite da se igrate s njenim delovima dok ne nađete one koji se slažu.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.