Foto: Pexels

Ako sumnjaš na to da tvoj partner još uvek nije preboleo bivšu devojku ili ženu, i sama činjenica da sumnja postoji već nešto govori. Je li reč o bezrazložnoj sumnji ili su tvoji instinkti ipak u pravu, jednostavno ćeš shvatiti pomoću određenih znakova.

Često se čuje s njom

S jedne strane, nemaš pravo da očekuješ od partnera da se ponaša kao da ne poznaje dotičnu i okreće glavu od nje na ulici, ali to ne znači da nemaš pravo da budeš sumnjičava ako razgovaraju telefonom svakog drugog dana.

U tom slučaju, “ili tvoj partner oseća krivicu što ju je ostavio ili još uvek oseća nešto prema njoj”, objašnjava dr. sc. Džejn Grir, seksualni terapeut, za womenshealthmag.com.

Lajkuje sve njene objave

reklame

Naravno da nije potrebno obrisati bivše partnere s Facebooka i svih ostalih društvenih mreža, niti ima išta loše u tome da tu i tamo klikneš “sviđa mi se”, posebno na neke važne životne događaje.

Ipak, ako primetiš da tvoj dečko lajkuje apsolutno sve što njegova bivša objavi, trebala bi se zapitati zašto je to tako. Znači li to da pomno prati njen profil? Ako da, zašto?

Stalno je blati

Malo gorčine je dozvoljeno, ali ako je konstantno blati, to može biti znak da sam sebe pokušava da uveri da mu je bolje bez nje.

Forsira vašu vezu

Svi smo bar nekad došli u iskušenje takmičenja s bivšima u tome ko će pre pronaći novu ljubav. Ako tvoj dečko forsira vaš odnos, konstantno pritiska i požuruje neke stvari, poput objave veze na Facebooku, zajedničkog života ili čak braka, verovatno imaš posla s jednim takmičarem protiv bivše.

Znaš o njoj i više no što bi trebalo

“Vidiš kako ti obožavaš da gledaš fudbal sa mnom, ona to nikada nije htela” – takve i slične izjave ne bi ti trebalo da laskaju, posebno ako ih čuješ često. To samo znači da te konstantno upoređuje s njom.

Zadržao je njene poklone

Ako je zadržao liniju koju mu je kupila, to je jedna stvar, ali ako još spava u personalizovanoj majici koju je dobio od nje, e to je sasvim druga. U ovom slučaju je teže razlučiti je li nešto zadržano zbog lepe uspomene ili zbog osećanja koji su još uvek prisutni. Najbolje bi bilo da porazgovaraš s partnerom o tome.

Još uvek je blizak s njenom porodicom

Podrazumeva se da, jednom kada raskineš s nekim, prestaješ da odlaziš na nedeljni ručak kod njegovih/njenih roditelja. Ako se još uvek druži s njenom porodicom, moguće je da pokušava da održi kakvu – takvu vezu s njom i da se tiho nada pomirenju.

zdravakrava.24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.