RUŽNA ILI LEPA

Šta biste pitali njegovu bivšu da možete? Šta bi te sve pitala njegova sadašnja kad bi imala priliku?

Ko si ti, kako izgledaš, jesi li zgodnija, čime se baviš i jesi li uspešnija od nje, standardna su pitanja koja zanimaju sadašnje devojke o njihovim prethodnicama. Postoje i još neka koja bi ti ona vrlo rado postavila, da može.

Kad je bivši partner u pitanju, sasvim je normalno da vas zanima šta se događa u njegovom životu nakon raskida, čak i onda kad prema njemu ne osećate više apsolutno ništa. I budite sigurni da niste jedina koja je znatiželjna. I njega zanima što se događa u vašem životu, a još više zanima njegovu novu devojku. Ko je ta bivša, kako izgleda, da li je zgodnija, čime se bavi i jeste li uspešniji od nje, standardna su pitanja koja zanimaju sadašnje devojke o njihovim prethodnicama. Postoje još neka pitanja koja bi vrlo rado postavili bivšim devojkama da možete.

reklame

 

1. Zašto ste raskinuli?

Jednu verziju ste već čuli, ali sigurni smo da bi rado poslušali i onu drugu.

2. Da li još uvek treba da te smatram pretnjom?

Posebno na početku dok još ni sami niste sigurni koliko je njemu stalo. Često sadašnje devojke zaboravljaju da sigurno postoji razlog zašto je neka devojka “bivša”, pa se bezveze zamaraju. Da je sve bilo idilično, sada ne bi bio sa vama, zar ne? Takođe, ne znamo zašto sadašnje devojke nekako uvek misle da one bivše pate nakon raskida i da ga žele nazad?

bivšim muškarci, MOMCI PRIZNALI: Koje stvari krijemo od devojaka na Fejsbuk profilu
3. Imaš li sad nekog?

Potvrdan odgovor daje vam neki unutrašnji mir da ona više nije problem odnosno pretnja vašoj vezi. Krenula je dalje, a za vas je to veliko olakšanje. I osim što vas zanima kako izgleda i da li je atraktivnija od vas, sigurno će vas zanimati i kako izgleda taj njen novi dečko i da li je zgodniji od vašeg sadašnjeg. Nikad dosta materijala za tračarenje s prijateljicama.

4. Koliko si bila dobra s njegovom porodicom i prijateljima?

Tačnije rečeno, da li “pate” za tobom i da li si im ti draža? Pametnije sadašnje devojke će brzo shvatiti da takve stvari samo mogu naštetiti njihovoj vezi, jer neprestano pokušavaju da se takmiče s nekim ko više nije deo njegovog života i ima svoj…

 

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.