Stranci koje vezuje samo odličan seks

Ako ste gledali film “Nevernica”sa Dajen Lejn i Olivije Martinozom u ulozi strendžera koji ne mogu da se otmu snažnoj požudi, onda vam je jasno kakav odnos je u pitanju.

Jednostavno rečeno, vi ne znate baš ništa o toj osobi, a njen/njegov kontakt telefon vam je u imeniku zaveden pod nadimkom koji samo vi razumete i koji nikada niste promenili jer… toj osobi ne znate ni ime.

reklame

Kada se sretnete nemate vremena za priču, jer već s vrata svlačite jedno drugo. A u krevetu radite sve ono što ranije niste mogli ni da zamislite da ćete sa nekim moći…

Srodne duše sa sajta za uponavanje koje se ne sreću uživo

Već na prvom četu vi ste “kliknuli” i od tada ste postali veoma bliski. Delite isti smisao za humor, “golicaju” vas dvosmislene fraze te osobe i niko kao on/ona ne zna da vas umiri nakon napornog dana na poslu prepunog stresa.

Uprkos preteranoj bliskosti, nikada se niste sreli “oči u oči” zbog straha da će “živi kontakt”

pokvariti onaj savršeni koji ste izgradili u virtuelnom svetu. Možda ste i u strahu od toga da se iza svega ne krije možda osoba istog pola pod lažnim imenom?

“Friends with benefits” – bez beneficija

Za razliku od drugara sa kojim ponekad završite u krevetu, ovo je potpuno iskren i otvoren muško-ženski odnos sa jednim velikim minusom – nema seksa.

Prva jutarnja kafa vikendom nakon lude noći u gradu rezervisana je za ovu osobu koja vam je uteha ako ste se prethodne noći kući vratili “praznih šaka”. Njoj polažete račune kao da vam je supružnik, ali vas ona i spašava dosadnih pitanja rodbine – zašto nemate dečka/devojku?

Savršen partner koji nikada neće zameniti bivšu/bivšeg

Naravno da je dečko koji vas je odveo na najlepše putovanje ili devojka koja vam je pružila najbolji orgazam ikada – savršen partner. Međutim, on/ona nikada neće biti ono što je za vas bila vaša bivša (neprežaljena) ljubav.

Ova veza je, u suštini, zamena za vašu bivšu ljubav koju, pak, nikada neće uspeti da zameni. Jer vaše srce je teritorija kojom će bivša/bivši celog života moći suvereno da vlada i nijedan savršeni partner neće uspeti to da promeni.

Vaša voljena osoba koja je u vezi

Vi gubite dane i godine sa tom osobom samo da bi vam ona rekla da bi, da je singl, sigurno bila sa vama javno.

Na profilnoj slici na Fejsbuku on/ona je u srećnom zagrljaju sa “zvaničnim” partnerom koji mu/joj je nedavno poklonio malo štene, a i ovog leta zajedno će ići na njihovo omiljeno ostrvo.

Ipak, svaki slobodan trenutak koristi da bude sa vama i, praktično, vi ste glavna uloga u paralelnom životu te osobe.

Partneri koji su u vezi do prve bolje prilike

Vi ste “u vezi” sa tom osobom samo zato što nemate naviku da budete sami. Računate da je bolje biti sa bilo kim nego sam.

Međutim, o zajedničkom životu nema ni reči – ne razgovarate o zajedničkoj budućnosti, teme braka i potpomstva su nešto čega se ni u ludilu ne biste dotakli, a ukoliko bi on/ona na društvenu meržu postavila vašu zajedničku fotografiju to bi bio dovoljan razlog da postanete bivši partneri.

Telegraf.rs / Elite daily

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.