Stajling od milion dolara za malo para: 7 tajni žena koje su uvek tip-top sređene
Stajling od milion dolara za malo para: 7 tajni žena koje su uvek tip-top sređene

Ovih sedam trikova doteranih žena definitivno vredi upamtiti i oponašati. Trik je u tome da treba da počneš da ih primenjuješ svakodnevno

Svima su nam poznate neprijatne zamke svakodnevice. Nekada je to stres rano ujutru, žulj zbog novih cipela ili mrlja od kafe na bluzi. Ne može se reći da su žene sa stilom imune na takve probleme – one se samo dobro pripreme. Bez straha, za to ne moraš da promeniš celu svoju garderobu, treba u svoju svakodnevicu da ugradiš tek nekoliko jednostavnih trikova. A neki počinju odmah ujutru nakon ustajanja…

1. Pazi na vreme

Jutarnja rutina uglavnom zahteva više vremena nego što si planirala. Doručak, tuširanje, šminkanje i odevanje se ne radi u deset minuta. Dakle, kako bi izbegla stres, ustani malo ranije nego inače da sve možeš da uradiš u miru. Većina grešaka nastaje kad se žuriš.

reklame

2. Planiraj autfit

Ako imaš vremena, i te kako ti može biti od pomoći da već veče pre pripremiš kompletan autfit. Onda ne moraš rano ujutro da kopaš po ormarima i imaćeš više vremena za druge stvari. Ako baš nemaš vremena, razmisli pre spavanja šta ćeš obući sledećeg dana.

3. Pazi na donje rublje

Žene sa stilom uvek imaju odgovarajuće donje rublje. Ništa nije prozirno, ništa ne žulja. Pazi na materijal i boju odeće pa prema tome odredi koje donje rublje ćeš nositi. Kod svetlih pantalona se preporučuju gaćice boje kože bez šava. Kod gornjeg dela s tankim naramenicama nosi grudnjak bez naramenica.

4. Pazi na vremensku prognozu

Najbolje je ujutru poslušati vremensku prognozu ili pogledati na mobilnom telefonu. Ujutru su temperature nešto niže, stoga se preporučuje slojevito odevanje.

Stajling od milion dolara za malo para: 7 tajni žena koje su uvek tip-top sređene
Stajling od milion dolara za malo para: 7 tajni žena koje su uvek tip-top sređene

5. Nosi odeću koja dobro pristaje

Alfa i omega dobro stiliovanog izgleda su komadi odeće koji dobro „legnu“. Odeća koja nije tvog konfekcijskog broja teško da će dobro izgledati na tebi.

6. Potraži pravi aksesoar

Svejedno radi li se o torbici, nakitu ili šalu – odgovarajući modni dodatak čini autfit kompletnim. Međutim, tu važi sledeće pravilo: manje je više!

7. Nosi sa sobom kutiju za ”prvu pomoć”

Spakuj jednostavno u svoju torbicu nekoliko zihernadli i flastera i nosi korektor i ruž. Te stvari ne zauzimaju puno mesta, a u raznim situacijama mogu da ti spase dan.

miss7.24sata.hr

loading...