Da li sam debela?

Ovo je jedna od onih košmarnih situacija koja se može desiti svakome i u kojoj ne postoji adekvatan odgovor ni reakcija. Kako god da okreneš naje*ao si. Međutim, danas nauka priskače i ovde u pomoć.

Dragi muškarci, vašoj noćnoj mori je izgleda došao kraj, barem što se tiče ove teme. Sprovedeno je jedno istraživanje i dat je odgovor na večito pitanje: “Da li je bolje da joj iskreno odgovorim, ili da je lažem kako izgleda fantastično takva kakva jeste?”

Da li sam debela?Naime, rezultati istraživanja nedvosmisleno pokazuju da je bolje opredeliti se za laž!
Ne samo da od iskrenog ogovora neće doći do željenog rezultata, ma koliku podršku joj pružali da drži dijetu i vežba, već će se i njeno samopouzdanje srozati toliko da bude u stanju samo da nabije glavu u frižider i nastavi sa tovljenjem.
Mnoge dijete su se danas pokazale kao izuzetno nedelotvorne i štetne, a opsesija izgledom nešto što ozbiljno narušava i fizičko i psihičko zdravlje žena. Stres zbog viška kilograma može biti toliki da tera žene da još više jedu i još više se goje.

reklame

DEVOJKE OPUŠTENO! Muškarci tokom seksa uopše ne primećuju vaše salce na leđima!

S druge strane, pozitivan pristup uz malu dozu “belih laži”, pokazao se kao blagotvoran za žensku psihu. Ako joj kažete da je lepa takva kakva jeste i da nemate pojma o čemu govori… pomoći ćete joj da se oseća mnogo bolje, da se manje stresira i okupira svojim telom, što je u krajnjoj instanci može inspirisati da počne da živi zdravije i na kraju još i smrša bez mnogo muke.

Nisam ja debela, nego si ti žgoljav!

Dakle, od sad, kada te žena pita “Da li sam debela?”, “Da li sam se ugojila?” i slično, adekvatan odgovor je “Molim? Šta pričaš? Nemam pojma, meni izgledaš super!”
– “Ali ne mogu da uđem ni u jedne farmerke iz ovog butika!”
– “Ma to je zato što se sada sve pravi u Kini, a kinezi su sitniji od nas i njihovi brojevi za nas ne važe. Osim toga moda je glupa i ti brojevi odeće su pravljeni za nekakve kosture i plastične lutke, a ne za žene”… i tako to.

Srećno!

besnopile.rs

loading...