Pismo prevarene žene ljubavnici

Kako saznaje najbolje obavešten portal u Srbiji a i šire, besnopile.rs, na izbornom mestu 772 dogodila se katastrofa neviđenih razmera. U nastavku teksta pročitajte šta se desilo…

 

Naime, debeli Goran M. (43) iz sela Prdovo kod Guzatice je uvredio volonterku Mariju S. (57) koja je obavljala svoju partijsku dužnost.

reklame

Kada je Marija njemu rekla da hoće svoju kutiju da stavi na prvo mesto, on je nju uvredio rečima: “Pa kravo debela, matora drtino, mutantu ozračeni Černobilom, kako može tvoja kutija da bude pre moje kad je moja stranka na vlasti. Ovde mi carujemo.”

Marija koja se veoma uvredila je ovu provokaciju shvatila politički nekorektnom pa je ispred 48 volontera izjavila sledeće: “Pojeo si celu svinju pre nego što si došao ovde i sada meni sereš, a vidi koliki ti je stomak… Jebi se i ti i tvoja stranka ja odustajem i od izbora i od sendviča koji mi sleduje za danas…”

PISMO BIVŠOJ ŽENI

“Idi kravo radioaktivna, napasi se ozračene trave i ne vraćaj se više, nije za tebe politika”, odgovorio je Goran uz veliki osmeh.

Na to mu je Marija odbrusila: “Dabogda izgubili izbore i ne dobili nijednog poslanika u skupštini i dabogda vam budžet za sledeće izbore bio 300 dinara.”

Dok su oni izgovarali ove uvrede, neko od prisutnih je pozvao narodnu miliciju koja je sve to rešila po kratkom postupku…

Svi učesnici ovog nemilog događaja su uhapšeni i izrečena im je kaznena suma od 5000 dinara koju moraju da plate na licu mesta a optuženi su za remećenje izbora, plus im je oduzeto pravo na dobijanje sendviča pa su ostali i gladni.

 

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.