Muške gluposti i ženska posla
Postoji mnogo toga što bi vam on najradije rekao, ali se ne usuđuje. Većina ovih stvari tiče se seksa, ali i izgleda, kao i oblačenja…

 

Koliko god neki zahtevi trivijalno zvučali, njima je jednostavno teško reći neke stvari. I svakako imajte na umu to da je svaki muškarac drugačiji i da ne mora da znači da bi vam rekao baš sve stvari s ovog spiska.

“Nemoj samo ležati, reci nešto!”

reklame

Vrištite, stenjite ili samo lagano uzdišite. Ma nešto. Muškarci vole da čuju da vas zadovoljavaju, da uživate, te mu dajte neku povratnu informaciju. Osim toga, mora znati da radi pravu stvar. Povremeni komentar u seksu, sočna seksi rečenica na uvo, to je ono što žele da čuju.

Gospodin savršeni

“Šta će ti sve te cipele i parfemi?”

Možda se suzdržava da vam prigovori zbog mnogih pari cipela i čizmica koje imate, no ustvari mu nije jasno čemu sve to. Pet pari dobrih cipela njemu se čini sasvim OK brojem. Zašto baš svaki sitnicu morate upariti. No, koliko god ga to iritiralo, nekako se ne usuđuje prigovoriti vašoj strasti.

“Iniciraj seks. Barem ponekad!”

Istina je da se svi muškarci osećaju super kad im partnerka učini nešto lepo. Obuče haljinu, seksi donje rublje ili ih dočeka gola. Bitno je da vide da ste se potrudili. Kad ga zavodite, podižete mu samopouzdanje, i dajete mu do znanja da ga još uvek itekako želite.

“Budi seksi za mene”

Verovatno nema muškarca koji ne bi bio srećan da ga žena zavede striptizom, pleše mu u krilu ili se jednostavno potrudi da bude seksi za njega. Malo im je i nezgodno da traže da budete seksi jer se boje da ćete to pogrešno protumačiti te da bi se običan zahtev mogao pretvoriti u raspravu sa pitanjem “Kako to misliš, dragi, zar nisam seksi?!”.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.