Naslovna muškarac Seksom do ljubavi: Omogućite mu ovakvu avanturu i neće poželeti drugu

Seksom do ljubavi: Omogućite mu ovakvu avanturu i neće poželeti drugu

4664
PODELI
loading...
Odlični ljubavnici puno su radili na svojim veštinama u krevetu, trudili su se, učili i eksperimentisali uz korisne savete. Evo nekoliko saveta koji će vam omogućiti da budete još bolji, kad je seks u pitanju.

 

Orgazam za 15 minuta

Nije sve u brzini, ali ako naučite kako da partneru priuštite orgazam za 15 minuta, ta će vam veština dobro doći pogotovu u noćima kad ste oboje umorni.

.
najveći ljubitelji seksa grozna ljubavnica snovi, sanovnik, ses
Image courtesy of [imagerymajestic] at FreeDigitalPhotos.net

Ključ je u uzbudljivom zagrevanju

Seks je poput koncerta, uzbudljivo zagrevanje može odvesti do događaja večeri. Znate šta pali vašeg partnera, krenite još ujutru, možda nekom porukom, fotografijom… Neka predigra traje ceo dan tako da strasti eksplodiraju kad se sretnete uveče.

horoskop za ljubav - seks poza
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Prebrodite prepreke

Svakom se može dogoditi da tu i tamo zakaže. Razlozi mogu biti brojni. Ne smete da dozvolite da jedno neuspešno seksualno iskustvo uništi vaš seksualni život. Postoje ‘ubice’ želje i tome treba stati na put.

U dobroj formi

Kako bi partnera što bolje zadovoljili i kako bi i vi uživali u čarima seksa što više, jasno vam je da morate da budete u dobroj formi. Vežbanje je nužno za kondiciju i bolje zdravlje, ma koliko vam teško bilo – naterajte se, budite disciplinovani i nećete zažaliti.

Inicijalizacija u toku...