Saznaj šta ti je duboko sakriveno u srcu: Ono što prvo primetiš na slici otkriva od čega bežiš u ljubavi

0
2513
Ono što prvo primetiš na slici otkriva od čega bežiš u ljubavi
Foto: Yourtango.com

Svi pokušavamo da izbegnemo nešto.

Romantični odnosi su prepuni izazova i kompromisa, a ponekad ne postoji ništa bolje od testa ličnosti koji bi vam mogao pomoći da bolje razumete sebe i druge, kada se radi o emocionalnoj svesti.

Zaljubljivanje i posvećenost samo jednoj osobi je uzbudljivo, romantično i posebno, ali to ne znači da će uvek biti lako.

Kada se vi i vaš partner suočite s tačkom konflikta, oboje treba da budete spremni za zajedničko rešavanje problema, čak i kada to izgleda neverovatno teško. Bilo da je to nešto traumatično iz našeg detinjstva ili naučeno ponašanje iz prethodnih odnosa, uvek postoji nešto što izbegavamo kad je reč o ljubavi.

Čak i kad znamo da izbegavanje sukoba nije zdravo, kada se čini da je jedina opcija sukob, može se razumljivo činiti kao da je to najsigurnija opklada. Ali nije. A ako želite da vaš odnos uspe, morate znati od čega se najčešće skrivate, piše Your tango.

Možete nastaviti da se borite sa svojim partnerom sve dok ne shvatite šta je tačno pogrešno, ili možete učiniti nešto drugo, na primer, proći ovaj brz i jednostavan test.

Jednostavno pogledajte gornju sliku i pažljivo zapamtite prvu stvar koju vidite. Zatim čitajte dalje kako biste saznali šta ta slika koju ste prvo ugledali poručuje i od čega se skrivate u ljubavi.

Ako ste videli …

1. Muško lice

Ako ste pogledali ovu sliku i videli muško lice, vi ste osoba koja je fokusirana na užitak. Ne volite da se zadržavate na negativnim iskustvima iz svoje prošlosti. Za vas, život je namenjen da se živi.

Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od tuđeg mišljenja da nosite emocionalni prtljag.

Normalno je i prirodno ući u novi odnos s povredama iz vaših prethodnih romantičnih iskustava. Niko ne prolazi nepovređen. Mislite da ćete se činiti „normalnijim“ ako ćutite o tome, ali to zapravo stvara udaljenost između vas i vašeg partnera i može dugoročno uništiti vašu šansu za trajnom ljubavlju. Zato prestanite s tim.

2. Dečak

Ako je dečak prvo što se ugledali na gornjoj slici, imate radosno i čeznutljivo srce. Najsrećniji ste kad ste okruženi s ljudima i stvarima koje volite. Ništa vas ne čini srećnijim od toga. Ne volite da budete u središtu pažnje na bilo koji način, ali to ne znači da ne uživate u osećaju kada ste u mnoštvu poznatih i voljenih lica.

Pročitajte i  Saznaj odmah šta te čeka: Izaberi kartu i otkrij šta te očekuje u bliskoj budućnosti

Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od odrastanja.

Možda ste odrasli, ali nikad se niste osećali tako. Plaćate račune i idete na posao, ali kao da sve to radite kako biste druge uverili da verujete da ste odrasli. Ponekad delujete potpuno bespomoćno, a to nikad ne ostavlja dobar utisak. A istina je da to vi niste. Samo se plašite da ako se osoba koju volite ne oseća potrebno, nemate ništa drugo za ponuditi.

3. Slika

Ako je slika prvo što se ugledali na gornjoj slici, vi ste osoba koja je najsrećnija kada sanjari. Naravno, volite svog partnera i imate duboke veze sa svojim prijateljima, ali ne volite uvek da se fizički družite sa njima. Vi ste srećni jednostavno komuniciranjem preko e-pošte ili preko poruka, ne vidite prednosti koje dolaze od druženja „uživo“.

Ono od čega bežite u odnosima je vaša intenzivna potreba za vremenom za sebe.

Kada provodite vreme u samoći to vas čini srećnima i tada se osećate odmorno i napunjeno, ali to nije nešto s čim se ponosite. Zapravo, često ste u prošlosti govorili kako je to pogrešno i / ili sebično. Ne bi trebalo da osećate nikakav stid zbog potrebe za vremenom i prostorom, ali svakako bi oko toga trebalo da budete otvoreni sa svojim partnerom. Ako ne možete tražiti ono što vam je potrebno, ne možete se ljutiti kada to ne dobijete.

4. Dve kolibe

Ako su dve kolibe prvo što se ugledali na gornjoj slici, vi ste osoba koja je verovatno optužena jednom ili dva puta (ili tri puta, možda četiri) da je “previše osetljiva”. Niste: imate snažna osećanja i kad ih nešto dotakne, izrazite sebe. Samo ste čovek i nema ništa čudno ili pogrešno u vezi s tim.

Ono od čega bežite u odnosima je direktan sukob.

Ne sviđa vam se kritika. Znam, kome se sviđa? Ali vi čak i konstruktivnu kritiku možete doživeti kao napad koji je dizajniran da vas uništi. Ne možete da se obuzdate, tada se osećate saterani u ćošak i osećate da imate pravo da budete ljuti. Samo budite oprezni kada reagujete, morate biti sigurni da niste pogrešno protumačili nečije namere. Bes je opravdan osećaj, kada imate opravdan razlog da ga osećate.

atma.hr