Foto: mysticalraven.com

Pozitivan stav može biti vaša motivacija za promenu. Ko među nama ne želi da zna šta mu je sudbina pripremila?

Možda bismo želeli da znamo šta će se dogoditi u našem životu u bliskoj budućnosti i može li se to izbeći ili iskoristiti za našu prednost.

Danas smo pripremili ovaj test koji otkriva sve o vašoj budućnosti.

reklame

Pažljivo osmotrite karte, dopustite da vas vodi intuicija i izaberete onu koja vam se najviše sviđa. Upravo ta karta nosi poruku za koju se nadamo da će biti inspirativna za ovo doba vašeg života.

1. Poruka snage

Jasno je da ne možemo odabrati svaku situaciju koja se javlja u našem životu, ali svakako uvek možemo odabrati kako ćemo reagovati na nju. Postoje osećanja koja vas ograničavaju, poput ljutnje, očaja ili bola i postoje osećanja poput optimizma, ljubavi i vere koji vas čine boljom osobom i teraju vas da krenete napred.

Osećanja sa kojima želite da živite i stavovi koje zauzmete vezano za događaje u vašem životu su vaši i samo vaši, ali uvek se setite da privlačite ono što jeste, piše Mystical raven.

Ako volite privlačićete ljubav, ako ste srećni, privlačićete sreću. Ako želite da sve dobro dođe u vaš život, ispunite svoj um i svet pozitivnošću i videćete kako se obilje i svetlost Svemira manifestuju u svakom trenutku i na svakom mestu na koje idete. Odluka je samo vaša i sigurno ćete doneti onu pravu.

2. Poruka ljubavi

Kako se sada osećate? Kako biste voleli da se osećate? Vaš um je poput velikog filmskog platna na kojem projektujete svoje misli. Stvarno je čudesno kako te misli koje projektujete uvek pronađu način da se manifestuju u stvarnom svetu.

Ako su vaše misli pozitivne, nastavite da razmišljate o njima i širite ih na ljude oko sebe. Takođe, svaki dan pre spavanja iskažite zahvalnost za dobre stvari koje su se dogodile u vašem danu i ako, s druge strane, postoji neka tužna situacija ili želite da se nešto odvija na drugačiji način, razmišljajte o tome s ljubavlju i pozitivizmom, zamislite kako se odvija na način na koji vi želite.

Ovaj jednostavan čin ima moć transformacije vašeg sveta i vašeg stava. Vreme je da se otvorite ljubavi i svim predivnim stvarima koje Svemir želi da vam da, vreme je da budete srećni!

3. Poruka promene

Ova poruka dolazi u vaš život kako bi vas podsetila da je biti srećan izbor koji morate odabrati svakog dana u vašem životu, izbor koji ne zavisi od okolnosti koje vas okružuju. Treba da shvatite da iako postoje situacije koje definitivno ne možete promeniti, uvek ćete imati mogućnost da živite na drugačiji način.

Vreme je da budete srećni i ako mislite da je vreme da promenite način na koji vi gledate na neke stvari, zapamtite – u vašem životu nema problema, samo izazovi koje morate savladati, u vašem životu ne postoje krize, samo prilike da iskoristite najbolje od loše situacije.

Razočaranja će biti zamenjena verom da će svaki novi dan biti bolji od prethodnog i da iako je ovde i sada vaš život predivan, najbolje će tek doći.

atma.hr

loading...