Moć koja se krije u mladom Mesecu je više puta jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima

Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja. Svaki Mesečev ritual treba da se precizno i detaljno izvede zbog sigurnosti i efikasnosti. One sile koje se nalaze oko Meseca obraćaju pažnju na vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može da vam prouzrokuje velike probleme jer ne možete da znate da li će vaša nesvesna djela privući pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

mla-dmesec

Kako da izvedete ritual

reklame

Uzmite jedan beli papir i parče uglja. Sačekajte Mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi s ugljem na papir i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite.

Nakon toga je bitno da vas toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega/nju biti privlačno, možda se čak zbog toga odluči na vas za celi život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju nego pre svega na vas.

U nama skrivene dobre energije se ojačavaju, tj. delimično nas povezuju s osobom čije ime se nalazi na papiru. Blaga telepatska veza će se razviti što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

horoskop

Ko veruje, neka proba ….

astro24h.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.