Reci mu ovo iskreno i OSVOJIĆEŠ NJEGOVO SRCE: Posle ovoga nema šanse da te zaboravi

Svi volimo komplimente, a neke od njih pamtimo vrlo dugo i mogu nam izmamiti osmeh na lice i nakon mnogo vremena. Osim što vole da ih udeljuju, muškarci vole i da primaju komplimente i da budu hvaljeni, a sledećih deset sigurno će mu osvojiti srce.

Osmeh može reći puno toga o muškarcu. To je, zapravo, odraz njegove duše. Upravo je njegov osmeh na vrhu liste, kada je reč o komplimentima.

Ove stvari čine muškarca totalno nesigurnim

reklame

Muškarci vole da misle da imaju neverovatan smisao za humor, čak i kada su im šale bez veze. Kompliment o njegovoj duhovitosti će mu vrlo laskati. Recite mu da je jako duhovit i videćete njegovu reakciju.

Postoje na hiljade prideva koji opisuju ličnost muškarca, u rasponu od privlačan i sposoban do snažan i zanimljiv. Bez obzira koju reč odaberete, kompliment o njegovoj ličnosti je nešto što muškarac neće zaboraviti u tren oka.

Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

Kada je reč o njihovoj prirodi, muškarci su ovde kontradiktorni. Iako vole da dobiju kompliment kako imaju čvrstu ličnost, isto tako vole i komplimente o svojoj nežnijoj strani. Na primer, možete mu dati kompliment o tome kako je po prirodi razumljiv i nežan i nabaciće osmeh od uva do uva.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.