Recept za piletinu u cherry sosu od paradajza i limuna

Sastojci:

• pileće belo meso 1 veći komad
• so,biber malo
• maslac 10g
• beli luk 2 čena
• šeri paradajz 10 komada
• tomatino par kašika
• limun 1 komad
• ruzmarin 1 grančica

reklame

Uputstvo za pripremu:

Jedno veće parče pilećeg belog se otkosti,posoli, pobiberi i stavi sa strane.n-U tiganj se stavi malo parcčence maslaca i sitno iseckani beli luk,dinsta se, pa se doda desetak cherry paradajza, malo tomato pelata, isečen limun na kolutove i sveži ruzmarin.n-Piletinu sam stavila u zemljanu posudu i prelila sa ovim sosom iz tiganja.n-Pece se na 180 stepeni oko 35 minuta

Izvor: Blic žena

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.