RECEPT ZA ĆEVAPE, ALI RAZMAZANE: Vreme je da probate nešto sasvim drugačije
Recept za ćevape

Na našim prostorima ćevapi su dobro poznato jelo, ali da li ste ih nekada probali ovaj recept za ćevape?

SASTOJCI

1 pakovanje gotovih ćevapa od 800 g

reklame

5-6 lepinja

PRIPREMA

1. Lepinje isecite na kriške onako kako biste isekli hleb. Na svaku krišku u tanjem sloju razmažite ćevap i prstima lagano utisnite meso po površini lepinje. Da pri pečenju ivice ne bi zagorele, lepinju treba prekriti mesom sve do kraja.

2. Tako pripremljene kriške kratko pecite na roštilju, najpre stranu na kojoj je meso, a kad budu pečene, okrenite ih i pecite još koji minut. Servirajte ih uz crni luk, sos po želji, kajmak ili šopsku salatu.

SAVET

Ovaj recept za ćevape važi i za uslove kada nemate roštilj, već jelo pripremate na roštilj tiganju.

recept za cevape

Kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.