teleći medaljoni, teletina, medaljoni, meso, ručak, pixabay

Sastojci: Količina:

• teleći file 300 grama
• šampinjoni 150 grama
• senf 1 kašika
• vegeta, so, biber po želji
• origano po želji
• neutralna pavlaka 2 dl
• ulje 0,5 dl
• sezonsko povrće 100 grama
• krompir 100 grama

reklame

Uputstvo za pripremu:

Isecite teleći file na jednake delove i oblikujte medaljone.

Isecite šampinjone i stavite ih u dubok tiganj sa uljem. Dinstajte.

Stavite medaljone na gril.

U tiganj sa šampinjonima dodajte neutralbnu pavlaku, senf i začine. Zatim dodajte medaljone, da se sjedine sa sosem.

Servirajte uz grilovano sezonsko povrće i krompir.

Napomena:

Teleće medaljone u sosu od pečuraka spremili smo u restoranu nacionalne kuhinje “Šta je, tu je” koji se nalazi na uglu ulica Cara Dušana i Rige od Fere.

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.