šnicle, meso, pixabay

Šnicle su kraljice porodične trpeze, evo kako da ih lako i brzo pripremite!

Sastojci: 800 g junećeg mesa, 1 kocka za goveđu supu, so, biber, biozačin, malo gustina

Priprema: Meso iseći na šnicle, malo ih istanjiti kuhinjskim čekićem, posuti s malo bibera i soli i tako pripremljene ostaviti da odstoje jedan sat.

reklame

U šerpici s vodom skuvati 1 kocku goveđe supe.

Za to vreme na zagrejanom ulju pržiti šnicle s obe strane. Kad su šnicle pečene, dodati supu (3 dl), od koje treba odvojiti oko 2 dl koje treba pomešati s gustinom i na samom kraju dodati šniclama da bi se dobio sos. Ostaviti da se sve malo krčka i tople šnicle poslužiti uz pire krompir.

www.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.