STRELAC

Kod vas se dešava pun Mesec u vašem četvrtom polju majke, porodice  i kuće. Kako je Mars u Devici i vašem polju karijere, oca, šefa i nadređenih osoba, tu se dešavaju bitne promene koje vam se možda ne budu svidele. Venera i Merkur prelaze u vaše jedanaesto polje pa se ipak možete dogovoriti i uz pomoć Venere ispuniti vaša nadanja, želje i očekivanja.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj trećoj kući, što se odnosi na komunikaciju sa braćom i sestrama, komšilukom, saobraćaj, učenje i još mnoge pokazatelje treće kuće. Mars je u vašoj prirodnoj devetoj kući višeg obrazovanja, religije i fakulteta pa vam daje promene na tom polju. Venera i Merkur ulaze u Vagu, polje partnera, pa bi tu moglo doći do nesloge između vas i partnera.

Pun Mesec u Ribama 14. septembra 2019: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda
Pun Mesec u Ribama 14. septembra 2019: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda

VODOLIJA

reklame

Kod vas je ovaj pun Mesec u vašem drugom polju novca i imetka pa bi moglo da dođe do promena na tom životnom aspektu. Mars je u vašoj osmoj kući koja je dosta jaka za transformaciju i novac od drugih koji vi lično niste zaradili pa se tu dešavaju promene. Merkur i Venera će ući u Vagu 14. septembra pa može da pokrene vašu nove impulse i posao gde se može ukazati prilika za lepo putovanje.

RIBE

Kod vas se dešava ovaj pun Mesec pa će biti dosta govora i razmena emocija sa vašim partnerom. Mars će biti u Devici tokom celog meseca pa bi moglo doći do veće zarade uz pomoć partnera u ljubavi. Prelaskom Venere i Merkura u Vagu vama kreće mnogo bolji period i više ne bi trebalo da sve proveravate na poslu, gde su ranije mogle da postoje smicalice od kolega na poslu. Ako imate neke sudske sporove, angažujte stručno lice.

loading...