Psihologija seksualne podsvesti

 psiho

Krstići, kuće, sise ili gole žene

Nesvesno crtanje, kako tvrde psiholozi, otkriva 90 odsto podsvesnih želja, afiniteta ka nekom ludilu, odnose sa suprotnim polom, perverzije u krevetu budalaštine koje pravite dok pokušavate da privučete neku osobu na seks.

Da li i vi crtate razne stvari dok pričate telefonom? Psiholozi tvrde da na osnovu tih žvrljotina možete štošta da saznate o tome koliki ste jebač.

reklame

– Ljudi najčešće crtaju sunce, kuće, životinjice, imena voljenih osoba, cvetiće, drveće, automobile i mašnice… Šta vi crtate, sram vas bilo! Pogldajte naučnu analizu vašeg podsvesnog bića i otkrijte koliki ste švaler!

Prva asocijacija

U  ovom testu svako polje ima određeno značenje i trebalo bi da nacrtate simbol koji vam prvo padne na pamet. U svakom polju pojedinačno (krug, kvadrat, žvrljo-drkotina…), prema vašoj prvoj asocijaciji, nacrtajte određeni simbol.

  • Polje ljubavi i braka
  • – Prvo polje s krugom simbolizuje ličnost.
  • – Drugo polje kvadrata predstavlja porodicu, brak i decu.
  • – Treće polje prijateljstva dato je golom ženom. valjda je to gola riba.
  • – Četvrto polje s kurčičem je oblast ljubavi, odnosa s partnerom i kakav nam partner odgovara.
  • – Peto polje je predstavljeno žvrljo-drkotinom i simboliše polje intime.
  • – Šesto polje CRNE RUPE simboliše budućnost i naše vizije u vezi s poslom.

 

Tumačenje životnih polja

Prilikom tumačenja testa vidite najpre šta pojedini simbol znači i to povežite sa životnim poljem. Na ovaj zanimljiv način imaćete prilike da bolje upoznate ljude oko sebe, ali i da zavirite u svoju podsvest.

Gole žene, sise i supeta

Često se vrtite ukrug. Loše jurite nove partnere i stalno se pijani i mamurni budite pored gabora.
Vi ste užasan bačje ili očajna domaćica, koja svake subote pijana gubi pamćenje i dolazi u istu kafanu po drugog debelog kamiondžiju po kobasice! To što crtate golotinju je podsvesna želja da opalite nešto zgodno, za promenu.

Face sa očima i ustima

Puni ste optimizma i svi vam zbog toga zavide. Jedino što ste u seksu prosečni. Pa ako vas to zadovoljava, bole vas rac. Međutim ova žvrljotina koju rado crtate otkriva da biste možda viđe voleli trojku od klasičnog canja-pr. Ako na tim ustima crtate i zube, to je znak da teba da probate vezivanje bičevanje i grickanje u toku seksa. Niste loš bačje / švalerka!

Isprepletane crtice

Pomalo ste naprasiti. Volite da rešavate probleme odmah, ne želite ništa da odugovlačite. Samo što pojedini partneri vole da se rokaju po celu noć, pa zbog ovoga dobijate ocenu 3 u seksu! Malo gledajte one skupe porniće, sa scengrafijom umesto samo amateur i te fore. Dodajte klasu u to seksanje! Ocena 3. Nije tragično.

Ribice, medvedići i mačkice

Zauvek ćete ostati dete u duši. Svaki put kada imate ses, partner se oseća kao da skida mrak klinki i to pazeći da mama ne upadne u sobu. Muškarcu sa ovim podsvesnim crtežima samo pokazuju koliki su perverznjaci. Nećemo ni da komentarišemo.

Ukrštena srca

Pomislili biste da ovo otkriva nežnu osobu. E, oceć ku*ac. Ovo su seksualne psihopate koje prvo gurnu jezik u uvo, pa prstenac i hteli vi ili ne, ova osoba počinje da vas drapa i skida. Bolje vam je da učestvujete, jer od vašeg “NE i Upomoć” nema nikakve vajde. Vi uspevate u seksu, jedino što se to ponekad može nazvati i silovanjem. Tehnički gledano.

 Krstići

Vi ste vesele, lake naravi. Vas je najlakše strpati u krevet sa dva tri piva. Sa te strane, može se reći da ste super u krevetu. Ostvarenje sna za svakog seksualnog predatora. Ako ste još i privlačnog izglda, lično vam dajemo ocenu 10.

Čiča Gliša

Vi baš uživate u životu, ali volite i da imate osećaj sigurnosti. Uvek je pored kreveta lubrikant, knjiga tipa Kama Sutra i ostali manijački potsetnici i refrentna literatura. Ono u fazonu “Kako da uništite partnera u 3 surova koraka” Sram vas bilo. Zaključavajte spavaću sobu kada vam dolaze gosti.

Geometrijski oblici

Ako vas privlači geometrija, to znači da ste izuzetno pedantna osoba. Volite u pedu- Peduantno. Može i to nekome da se dopadne. Ima toga u pornićima, kako ga oni snimaju, to mu dođe normalno.

Paukova mreža

Vi ste jedna tanana duša. Svima dajete, kao da živite pod devizom “nije pica sapun da se potroši”. Muškarci koji crtaju paukove mreže, više nego očigledno su makar jednom pokušali na silu. Očajni je*ači kada pogledamo broj golova, ali u ševanju mogu biti vrlo nepredvidivi. Ko voli neka izvoli.

loading...

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.