prženice, pixabay

Uvek ćete praviti prženice na ovaj način!

Mnogi vole da prave prženice, a kako i ne bi, kada spajaju ukusno i korisno. Ukoliko vam je ostalo nešto starog hleba, a u frižideru imate jaja, pola posla vam je već završeno.

Međutim, ukoliko želite da poboljšate ukus prženica i da poližete prste nakon jela, dovoljno je da uvedete samo jednu promenu.

reklame

U jednoj činiji dobro umutite nekoliko jaja, broj zavisi od broja kriški hleba, pa je bolje da umutite manje, jer ćete ukoliko zafali, moći samo da dodate. Bitno je da jaja mutite žicom ili viljuškom, a ne mutilicom. Sastojak koji ćete dodati u jaja, pored malo soli, jeste kim.

Osim što ćete uživati u ukusu, kim ima i odlično dejstvo na zdravlje, a između ostalog ubrzava kretanje hrane kroz organizam.

stvarukusa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.