PROZORE KVASI VODOM NA OVU HLADNOĆU! Kada pogledate VIDEO, i vi ćete učiniti isto!

0
132

Jednostavan i efikasan način da uštedite energiju i zadržite toplotu u svom domu!

Da li ste tragali za efikasnim rešenjem koje bi zadržalo što duže toplotu u svom domu? Ako još niste pronašli odgovarajući način, nudimo vam fantastičan TRIK za toplu kuću, bez velike potrošnje električne energije!

Ovaj jednostavan trik osvojio je ceo Internet, a reč je o jeftinoj i praktičnoj izolaciji prozora koja obezbeđuje minimalnu solarnu energiju. Za ovu kućnu majstoriju nije vam potreban majstor, a ni skup materijal, već samo pucketava folija i voda.

Poprskajte staklo vodom, pa na njega stavite foliju sa vazdušnim mehurićima, ali je namestite tako da mehurići budu uz staklo, a glatka strana folije spolja. Potrebno je da polako pređete rukom preko folije, a mnogi koji su ovaj trik probali ističu kako folija tako može da stoji dugo. Na ovaj način vaši prozori će biti dodatno izolovani, pa će se toplota duže zadržati vašem domu.

Kada vaš mini projekat izolacije završite, nemojte foliju baciti, već je sačuvajte za sledeću zimu.
I nabavku folije organizujte kao reciklažni projekat: potražite je po prodavnicama za prodaju nameštaja ili bele tehnike, jer se pucketava folija često koristi za pakovanje stvari.

Pročitajte i  Imaš ravan ili zakrivljen? Oblik palca može da otkrije mnogo o tebi

U video prilogu pogledajte jednostavan postupak i probajte i vi ovaj fantastičan trik za uštedu energije!

Kurir.rs/Lepa i srećna

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.