10 tipova žena na koje se muškarci lože

Da ne bi bilo zabune, ovo su više tipovi, a ne stvarne ličnosti. Većina žena je kombinacija ova dva ili više tipova…

Koliko je ispisano romana, naučnih radova, priča i pretpostavki o tome šta muškarci vole kod žena. I obrnuto, naravno. Dobro, muškarci jesu s Marsa, a žene s Venere i nikad nećemo pogoditi tačnu definiciju muško ženskog sviđanja i međusobne privlačnosti. Da bismo ti barem malo približili tu večnu muško žensku borbu, donosimo ti 10 univerzalnih tipova žena na koje se frajeri pale:

1. DETINJASTA

Vesela, zaigrana i deluje poput sunca u dosadnoj svakodnevici. Žene koje imaju dečji zaigran karakter s lakoćom osvajaju muškarce. Ali, oprezno s ovom vrstom pažnje. U nekom trenu bi zaista mogao da počne da se ponaša poput oca, a ne ljubavnog partnera.

2. MISTERIOZNA

reklame

Verovatno svaki muškarac pada na neku vrstu misterije. Žena koja nikad ne odaje utisak dostupnosti, ona koja ima puno tajni ili jednostavno ne voli da previše priča o sebi muškarce intrigira. I jedva čekaju da je bolje upoznaju! Za uspešnu vezu uvek ostavi dozu misterije u vezi…

3. ZAVISNICA OD SEKSA

Je li uopšte potrebno govoriti zašto je ovaj tip žene muškarcima omiljen? Nema muškarca kojem se ne sviđaju ovakve žene, jer ovako rade njihovi osnovni instinkti. Ali, kolika je verovatnoća da s ovom ženom želi da bude u vezi? Ionako ne biste stigli da pričate. Jedino što možeš učiniti je da povremeno glumiš zavisnicu.

4. NEVINAŠCE

Za razliku od zavisnice od seksa koja im je inspiracija kratkoročno, muškarci se jako vežu uz žene koje su nevine ili barem glume nevinost. Koliko god zvuči kao floskula koja je trebalo da ostane u 20. veku, muškarci vole da glume učitelje i otkrivaju ti neke nove svetove. Zato se na žene koje glume nevinašce vežu na duže staze. Ali, nemoj preterati u ovom glumatanju, jer iako su oni pali s Marsa, neke stvari kapiraju…

5. AKTIVNA

Ne moraš biti Lara Kroft (iako im ni to ne bi bilo loše), ali neka vrsta aktivnosti je frajerima i te kako privlačna. Recimo, čak i obična vožnja bicikla im daje do znanja da si aktivna. A ako vodiš aktivan život, pretpostavljaju da si i seksualno aktivna. Što više sportskih aktivnosti u kojima si vešta postoji, njima je to uzbudljivije.

klikni ovde za nastavak teksta

loading...