Na stranu seks i ostali klišei, muškarci se u ženu zaljubljuju ako radi ove stvari:

Pita ga intimne detalje

Žena koja s muškarcem deli intimne detalje iz svog života i istovremeno od njega traži da s njom podeli svoje, imaće puno više uspeha od one koja sve drži na distanci. Muškarci vole žene koje su iskreno zainteresovane za njihove privatne stvari.

Pokazuje mu svoju ranjivu stranu

Mnoge žene misle da uvek moraju biti jake pred svojim muškarcem i da mu ne dozvole da vidi njene slabije tačke. Muškarci vole snažne žene, ali obožavaju one koje ponekad pokažu da su ranjive.

Daje mu komplimente

reklame

Muškarci, podjednako kao i žene, jednostavno ne mogu odoleti komplimentima. Ako se svaki put kad je s tobom oseća lepo i cenjeno, jedva će čekati da ponovno budete zajedno.

Drži ga za ruku

Istraživanja pokazuju da se prilikom držanja za ruku luči oksitocin, koji nazivaju i hormonom ljubavi.

Držanje za ruku neki će muškarci okarakterisati preterano ženstvenim, ali istina je da se i tim činom stvara dodatna intimnost.

Povlači se kad je ne tretira dobro

Muškarac se ne može zaljubiti u ženu ako je ne poštuje, a žena koja ima snage da pokaže da joj se nešto u njihovom odnosu ne sviđa definitivno zaslužuje poštovanje. Velik broj žena misli da je takve stvari bolje prećuteti i da će sve jednom krenuti nabolje, ali istina je da muškarci puno lakše odustaju od takvih žena nego od onih koje se bore za sebe.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.