Profilna fotka

Profilna fotka na Fejsbuku otkriva tvoj HOROSKOPSKI ZNAK

Ovan

Ovan nije veliki fan Fejsa. Za profilnu sliku će izabrati neku životinjicu ili nešto smešno, i to će stajati tu jako dugo, bez menjanja. Neće postaviti svoju fotografiju, a i ako to učini, biće to slika na kojoj se nalazi sa svojim društvom. Generalno se ne bavi puno ovim stvarima, jer više voli da se vidi sa prijateljima, nego da četuje sa nekim preko interneta.

reklame

Bik

Bik će postaviti svoju najlepšu fotografiju koju ima i ostaviće je tamo zauvek. Fejsbuk za njega predstavlja prijatan način da provede vreme i sazna šta ima novo kod njegovih prijatelja. Njegovu aktivnost na društvenoj mreži čini postavljanje pesama, smešnih video-klipova i odlomaka omiljene knjige.

Blizanci

Blizanac ima jak smisao za humor, pa tako neće oklevati da postavi neku svoju smešnu fotografiju, ismevajući sam sebe. Naravno, neće je ostaviti dugo na profilu, jer će mu uskoro dosaditi, pa će postaviti drugu, podjednako smešnu. Ne utručava se da pokaže svoj prirodni izgled, i ne preferira “sređene” fotografije, koje ne odgovaraju stvarnosti!

Karma nije uvek kučka: Ako si BAKSUZ U LJUBAVI, uradi ove 3 stvari i SREĆA ĆE TI SE KONAČNO OSMEHNUTI

Rak

Rak će vrlo pažljivo birati sliku koju će postaviti na svoj profil. Mogu da prođu i dani dok ne odluči koja je najbolja i koja će izazvati najviše pozitivnih komentara njegovih prijatelja. Moguće je i da će izabrati neku iz detinjstva ili gde je u društvu sa dragim osobama.

Lav

Slikom koja ističe njegovu otmenost i sjaj, Lav će želeti da vas impresionira. Fejsbuk je samo još jedan način da promoviše sebe i da izmami divljenje i pozitivne komentare drugih. Naravno, često će menjati profilnu sliku, kako bi zadržao interesovanje svojih prijatelja i skupio više „lajkova“.

Devica

Devici se sviđaju slike pejzaža, bilo da je posetila to mesto ili da želi da ide. Nema običaj da postavlja sliku svog lica, ali kada odluči da to učini, postaviće fotografiju sa idiličnom pozadinom, sa nekog od svojih putovanja.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.