koža

Gotovo svako od nas ima neprestan tok misli u svojoj glavi, neku vrstu mentalnog monologa, koji ima snažan uticaj na to kako se osećamo, kako se ponašamo i ophodimo i kako živimo svoje živote

Prečesto se taj mentalni monolog sastoji od misli koje nam ne pomažu, koje nam otimaju sreću i učinkovitost. Ljudi na svim područjima života svaki dan gube nadu, a često je uzrok tome način na koji sebi govore. Stoga je vreme da prestanete svoje misli da trošite na sledeće tri stvari.

 

Stare rane

reklame

Svesno neprestano ponavljanje bolnih uspomena u vašoj glavi je samozlostavljanje. Vaša prošlost vam je dala snagu i svest koje imate danas. Ne dopustite joj da vas proganja. Slavite je. Vaše rane su vaša mudrost. Neka se izleče. Neka ostave ožiljak. Da bi se to dogodilo, potrebno je znati zašto ste se osećali na određeni način kad ste činili nešto, šta ste naučili iz toga i zašto se više ne morate tako osećati. Radi se o prihvatanju prošlosti, puštanju da bude ono što jeste, a pritom je svoj ​​duh potrebno pokrenuti prema napred. Možda ćete nositi mali ožiljak ostatak svog života. Znajte da je to sasvim u redu. Ožiljak je učinak ozdravljenja – to je ono što vas ponovo čini potpunim.

devojka

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.