foto: Printscreen Youtube / Kyoot

Mama i tata su srećni što imaju ovako slatke bebe.

Pogledajte koliko su neodoljive i spremite se za smeh, piše virealno.com

Imati sestru je obično blagoslov, nebitno kolika je razlika u godinama. Imati par blizanaca, može da bude duplo zanimljivije. Ali biti blizanac može da bude i frustrirajuće u nekim trenucima. Može da dođe do rivalstva između dece.

reklame

Blizanci obično imaju slične interese i sviđaju im se ili ne slične stvari. Pa tako, kada se jedna od beba sa snimka nasmeje nečemu, druga je gotovo uvek prati.

foto: Printscreen Youtube / Kyoot

Iako se dobro slažu (uglavnom), među nekima može da dođe do rivalstva. Blizanci moraju da se bore za svoje mesto u svetu još dok su u stomaku.

Od deljenja jedne utrobe preko slavljenja rođendana istog dana do igranja istim igračkama, biti blizanac znači da konstantno moraš za nešto da se boriš.

Zato je važno da roditelji daju blizancima njihovu slobodu i da ih ne poistovećuju jedno sa drugim. Blizanci takođe moraju da razviju ljubav jednog prema drugom.

Ali za ove male bliznakinje u videu ispod to znači da će imati najboljeg prijatelja pored sebe čitav život. Svaki put kada jedna od njih pogleda u drugu ili napravi smešan zvuk, druga počne da se smeje.

foto: Printscreen Youtube / Kyootfoto: Printscreen Youtube / Kyoot
foto: Printscreen Youtube / Kyoot

Smeh ove bebe je jako zarazan. Srećom, mama je uspela da ih snimi i podelila je video na internetu, da čitav svet može da ih vidi.

Srećom, bliznakinje na ovom videu su jako male i nisu još svesne svih tih stvari, ali uživaju u zajedničkom društvu. Čim jedno pogleda u drugo, počnu da se smeju.

Jasno je da će čitav život gajiti posebna osećanja prema onoj drugoj. Mama i tata su srećni što imaju ovako slatke bebe. Pogledajte koliko su neodoljive i spremite se za smeh i sami.

loading...